• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Σάββατο, 16 Μαΐου 2026, 1:13
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Τοπικά Νέα

Πετυχημένη η εκδήλωση στην Κηφισιά Τσουκνίδας από το Κ.Κ.Ε ενόψει των ευρωεκλογών

Από Preveza Post
20 Μαΐου 2024
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter


Πετυχημένη και πλούσια σε συζήτηση εκδήλωση, μπροστά στην μάχη των ευρωεκλογών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, με πρωτοβουλία της ΚΟΒ Φαναρίου, στην Κηφισιά Τσουκνίδας στην Πρέβεζα.

Την εκδήλωση άνοιξε η Γραμματέας της ΤΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ Ζήνα Μαλεζά και στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Τάσος Τόκας.

Ξεκινώντας την ομιλία του έθεσε το βασικό ερώτημα για το σε ποια θέση θα βρεθεί ο εργαζόμενος, ο αγρότης, ο άνεργος, ο νέος, ο συνταξιούχος την επόμενη των εκλογών. Σημείωσε ότι οι τσακισμένοι μισθοί και τα ωράρια λάστιχο, το υψηλό κόστος παραγωγής και οι μη εγγυημένες τιμές στα προϊόντα για τους αγρότες, η ανεργία κτλ θα είναι πάλι μαζί μας και παρόντα μιας και οι κατευθύνσεις της ΕΕ είναι σε τέτοια γραμμή ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα. Θα είναι εδώ την επομένη των εκλογών όλοι οι επικίνδυνοι πολεμικοί σχεδιασμοί σε βάρος του λαού, αφού αυτή την επιθετική πολιτική της Ε.Ε. ακολουθεί η κυβέρνηση της ΝΔ μαζί με την συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων που μπλέκουν στα επικίνδυνα σχέδιά τους το λαό. αυτά πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου και πώς θα βρεθεί ο λαός μας από καλύτερες θέσεις. 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πολιτική της ΕΕ, στον αγροτικό τομέα έτσι όπως αυτή εκφράζεται με την ΚΑΠ που, όπως σημείωσε, όλοι τους, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΕΛ.ΛΥΣΗ την έχουν ψηφήσει στο ευρωκοινοβούλιο. Αυτή η πολιτική είναι που τους έβγαλε στους δρόμους και στα μπλόκα του αγώνα το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε οι μεγαλειώδεις αγροτικές κινητοποιήσεις σε μια σειρά χώρες της Ε.Ε. όπως και στην Ελλάδα φανερώνουν αυτή την εχθρική πολιτική που τσακίζει και ξεκληρίζει την αγροτιά. Τόνισε πως το ΚΚΕ θα είναι πάντα δίπλα στα δίκαια αιτήματα των αγροτών της περιοχής όπως πάντα.

Αναφέρθηκε επίσης το θέμα των φωτοβολταικών που ‘’φυτρώνουν’’ άναρχα και καταστρέφουν θυσιάζοντας χωράφια υψηλής παραγωγικότητας, στον κάμπο του Φαναρίου, μιας και αυτό είναι κατεύθυνση της ΕΕ ως προς τις πράσινες μπίζνες μην παίρνοντας υπόψη την κάλυψη πχ των διατροφικών αναγκών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην στάση των άλλων κομμάτων στην ευρωβουλή, που αποκαλύπτει ότι ως προς τα στρατηγικά βασικά ζητήματα για την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου, συμπλέουν. Χαρακτηριστικά:

– Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει ό,τι και η ΝΔ στο 75% των ψηφοφοριών!

– Το ΠΑΣΟΚ έχει ψηφίσει ό,τι και η ΝΔ στο 93% των ψηφοφοριών!

– Η Ελ. Λύση έχει ψηφίσει ό,τι και η ΝΔ στο 54,3% των ψηφοφοριών!

– ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά έχουν τοποθετηθεί με την ίδια ψήφο στο 70% των ψηφοφοριών!

Κλείνοντας την ομιλία του και αφού ξεκαθάρισε ότι η θέση του ΚΚΕ είναι στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση της πολιτικής της ΕΕ και των κομμάτων που την υπηρετούν, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους, φίλους, οπαδούς και μέλη του κόμματος τις μέρες που απομένουν με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι να ανοίξουν πλατιά τη συζήτηση για να ενισχυθεί το ΚΚΕ, να βγει πολύ πιο δυνατό και εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις αλλά και εκεί που δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ανατροπή όλων αυτών των κατευθύνσεων, μέσα δηλαδή από τους αγώνες των εργατικών σωματείων, μέσα από τους αγροτικούς συλλόγους κτλ.

Η Τ.Ο. ΠΡΕΒΕΖΑΣ του ΚΚΕ



Πηγή

onprevezanews.gr

Previous Post

Η Ρωσία στέλνει ομάδα έρευνας και διάσωσης

Next Post

Ο δράστης της απόπειρας κατά της ζωής του πρωθυπουργού Φίτσο υπάρχουν «ενδείξεις» πως δεν ενήργησε μόνος

Next Post

Ο δράστης της απόπειρας κατά της ζωής του πρωθυπουργού Φίτσο υπάρχουν «ενδείξεις» πως δεν ενήργησε μόνος

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.