Στην Ελλάδα ζούμε μια παρένθεση που πρέπει να κλείσει


Στην Ελλάδα ζούμε μια παρένθεση που πρέπει να κλείσει | PrevezaPostΟ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις υποκλοπές.

«Στη Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της Ιστορίας η οποία πρέπει να κλείσει το συντομότερο», αναφέρει σε δήλωσή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει: «Δεν είναι μόνο οι νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές διαδρομές των υποκλοπών του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι και η δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων -όπως ο κ. Ράμμος- που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας».

«Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση”, σημειώνει ακόμη ο κ. Κασσελάκης και επισυνάπτει δήλωση του κ. Ράμμου ο οποίος αναφέρει ότι «ένιωσε πως θίχτηκε η υπόληψη του και η δικαστική του τιμή από την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή οποίος τον κατηγόρησε ότι στο θέμα της διερεύνησης των υποκλοπών ‘είχε την δίκη του ‘ατζέντα’».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

www.real.gr

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Πηγή

www.prevezapost.gr

Next Post