• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 14 Μαΐου 2025, 20:43
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Τοπικά Νέα

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάργας σχετικά με την πλήρη επαναλειτουργία Κατάστημα ΕΤΕ Καναλακίου

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
29 Ιουλίου 2020
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter

Κατά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/06/2020, ο Πρόεδρος προέταξε της συζήτησης των θεμάτων της ΗΔ τη βούληση του Σώματος να αποτυπωθεί σε ψήφισμα η αγωνία όλων των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Φαναρίου, για την επαναλειτουργία  του καταστήματος της ΕΤΕ στο Καναλάκι, το οποίο έκλεισε λόγω των εκτεταμένων κτιριακών ζημιών που υπέστη  από τον ισχυρό σεισμό της 21ης  Μαρτίου 2020 και έκτοτε  όλοι οι κάτοικοι της Δ.Ε. Φαναρίου υποβάλλονται σε μια απίστευτη ταλαιπωρία μετακινήσεων προς τα πέριξ καταστήματα της ΕΤΕ, η οποία εκτός από φυσική και ψυχική είναι και οικονομική ταλαιπωρία αφού αναγκάζονται να διανύουν καθημερινά  δεκάδες χιλιόμετρα για να  εκτελέσουν μια απλή τραπεζική εργασία, ενώ ταυτόχρονα δεν φαίνεται από πλευράς της ΕΤΕ να γίνεται καμία κίνηση επίλυσης του προβλήματος, παρ` όλες τις  προσπάθειες που έχουν καταβάλλει μέχρι τώρα όχι μόνο  ο Δήμος, αλλά και όλοι οι τοπικοί παράγοντες και φορείς και παρ` ότι η τοπική κοινωνία επί σειρά δεκαετιών είχε εκδηλώσει την προτίμησή της να συναλλάσσεται με την ΕΤΕ και να της αποφέρει βεβαίως και τα ανάλογα κέρδη.

Για τους παραπάνω λόγους, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

Α. Να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια και αγωνία του ΔΣ και της τοπικής κοινωνίας για το γεγονός ότι η Εθνική Τράπεζα κωλυσιεργεί τις διαδικασιες επαναλειτουργίας του καταστήματός της στο Καναλάκι επί σχεδόν τέσσερις μήνες τώρα και αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα την φυσική, ψυχική και οικονομική εξάντληση όλων των κατοίκων της Δ.Ε. Φαναρίου

Β. Να ζητήσουν από τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να προβεί άμεσα σε άνοιγμα καταστήματος στο Καναλάκι.

Γ. Να συντονίσουν τις ενέργειές τους προς επίτευξη του στόχου με κάθε πρόσφορο μέσο  απευθυνόμενοι ενώπιον κάθε αρχής ή φορέα.

Δ.  Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στη Βουλή των Ελλήνων και να δημοσιευθεί στον Τύπο.

Previous Post

Θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο από την Ομάδα Τέχνης “βορείως” στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας “Γιάννης Ρίτσος”

Next Post

Μπάρκας Κώστας: Κίνδυνος κατάρρευσης για τους συνεταιριστές – παραγωγούς της Πρέβεζας

Next Post

Μπάρκας Κώστας: Κίνδυνος κατάρρευσης για τους συνεταιριστές – παραγωγούς της Πρέβεζας

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.