Γαλλία: Serial keller ομολόγησε τη δράση του 35 χρόνια μετά και αυτοκτόνησε | ενότητες, κόσμος


Ένας συνταξιούχος χωροφύλακας, ο François V., ο οποίος αυτοκτόνησε σε χωριό κοντά στο Μονπελιέ, με επιστολή που άφησε, ομολογεί ότι αυτός είναι ο καταζητούμενος εδώ και 35 χρόνια κατά συρροή δολοφόνος και βιαστής για εγκλήματα που έγιναν στο Παρίσι μεταξύ 1983 και 1994.

Οι αστυνομικές αρχές καταζητούσαν έναν ύποπτο με σημαδεμένο από ακμή πρόσωπο, του έδωσαν το παρατσούκλι “le Grêlé” και είχαν στην κατοχή τους ένα μερικό δείγμα DNA. Αναμένεται το αποτέλεσμα ταυτοποίησης με τον νεκρό χωροφύλακα.

Αν επιβεβαιωθεί ότι ήταν αυτός, ήταν υπεύθυνος για 6 βιασμούς και 4 δολοφονίες (τουλάχιστον). Οι 3 φόνοι έγιναν στο Παρίσι, ο άλλος στα περίχωρα.

Πριν λίγο καιρό, είχε κληθεί από τις ανακριτικές αρχές για να καταθέσει ως ύποπτος. Ο 59χρονος δεν παρουσιάστηκε. Αντίθετα, άδειασε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του και νοίκιασε ένα Airbnb όπου και βρέθηκε νεκρός. Στην επιστολή του ανέφερε, ότι εκείνη την εποχή “δεν ήταν καλά στη ζωή του” αλλά μετά “ξαναπέκτησε τον έλεγχο”. Ομολόγησε ότι δεν διέπραξε “τίποτα” μετά το 1997





Πηγή

www.real.gr

Next Post