• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Σάββατο, 14 Μαρτίου 2026, 11:50
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Κέιτ Μίντλετον: Το παρασκήνιο της δήλωσης για τον καρκίνο

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
26 Μαρτίου 2024
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον έγραψε «μόνη της και πολύ γρήγορα» ολόκληρη την δήλωσή της μέσω της οποίας ανακοίνωσε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, όπως αποκάλυψε στενός της φίλος. Κι αυτό, σε μια προσπάθεια να «καταπνίξει περαιτέρω κουτσομπολιά και εικασίες για την υγεία της», όπως είπε.

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε τη συγκινητική ανακοίνωση, που μαγνητοσκοπήθηκε την Τετάρτη στο Γουίνδσορ, το βράδυ της Παρασκευής και ένας φίλος της αποκάλυψε τις σκέψεις της.

Είπε στους Sunday Times: «Δεν είχε να κάνει με το δράμα των τελευταίων εβδομάδων, αν και προφανώς αυτό προκάλεσε αναστάτωση. Ένιωθε ότι έπρεπε να το κάνει εξαιτίας αυτού που είναι. Ήταν περισσότερο επειδή ξέρει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και έχει ευρύτερη ηγετική ευθύνη».

«Ήταν όλη δική της η δήλωση, έγραψε κάθε λέξη, και το έκανε πολύ γρήγορα».

Γιατί έγραψε μόνη της την δήλωσή της

Ο φίλος πρόσθεσε ότι η ομιλία επέτρεψε στην πριγκίπισσα να προσεγγίσει ένα κοινό που την υποστηρίζει και δεν συμφωνούσε με τα κουτσομπολιά και τις θεωρίες συνωμοσίας. Ήθελε να αποκαλύψει τι συμβαίνει πραγματικά, γι’ αυτό και επέλεξε το βίντεο αντί μιας γραπτής δήλωσης, καθώς θεωρούσε πως θα ήταν ένας πιο καθησυχαστικός τρόπος για να μεταδοθούν τα συγκλονιστικά νέα.

Σημειώνεται ότι το βράδυ του Σαββάτου ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ευχαρίστησαν τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που έχουν λάβει μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, προσθέτοντας ότι ήταν «εξαιρετικά συγκινημένοι» από την υποστήριξη.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ και ο σύζυγός της, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι «πάρα πολύ συγκινημένοι» από τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει αφότου η ίδια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο, σε σχέση με το μήνυμα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».

Ελπίδα σε όσους δίνουν μάχη με τον καρκίνο

Ένας βασικός λόγος για την ανακοίνωση που έκανε ήταν η αίσθηση της πριγκίπισσας ότι είχε καθήκον να δώσει ελπίδα σε όσους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση και να καθησυχάσει τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο.

Ένας άλλος φίλος της εξέφρασε την απογοήτευσή του που η Κέιτ αναγκάστηκε να δημοσιεύσει ένα τόσο ειλικρινές μήνυμα ύστερα από τον καταιγισμό φημών και θεωριών συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησε κάποιους όπως ο Όουεν Τζόουνς και η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι να εκφράσουν τη λύπη τους για σχόλια που είχαν κάνει.

Μια πηγή κοντά στον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέφρασε την στεναχώρια του για την τεράστια έκταση της «παραπληροφόρησης» γύρω από την υγεία της και ήλπιζε ότι η ανακοίνωση θα έδινε τέλος στις δυσάρεστες φήμες.

Η υποστήριξη της Ουίλιαμ στην Κέιτ

Θεωρείται ότι η πριγκίπισσα πήρε την απόφαση να αποκαλύψει η ίδια την ασθένειά της, αλλά ότι είχε την πλήρη υποστήριξη του συζύγου της, παρότι φέρεται να ήταν στεναχωρημένος που που ένιωθε υποχρεωμένη να το κάνει.

Η μορφή του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η Κέιτ ξεκίνησε «προληπτική χημειοθεραπεία» στα τέλη Φεβρουαρίου και λέγεται ότι έχει θετικές σκέψεις για την ανάρρωσή της και είναι σε καλή διάθεση.

O στενός της φίλος θεώρησε επίσης ότι το μήνυμα μεταδόθηκε αφού έγινε σαφές ότι δεν θα επέστρεφε στα βασιλικά καθήκοντα τόσο γρήγορα όσο περίμενε το κοινό. Πολλοί Βρετανοί περίμεναν μια ανακοίνωση που θα έλεγε ότι η Κέιτ θα επιστρέψει στη δουλειά γύρω στο Πάσχα.

Η επιθυμία της Κέιτ για ιδιωτικότητα ήταν επίσης ένας παράγοντας, αποκάλυψε ο φίλος της. Οι εικασίες γύρω από ένα συνηθισμένο ταξίδι στο Windsor, όπως έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, δεν ήταν κάτι που ήθελε να επαναληφθεί. Επίσης, δεν ήθελε να γίνει η ανακοίνωση ενώ τα παιδιά είχαν σχολείο. Το κλείσιμο των σχολείων για τις διακοπές του Πάσχα ήταν η κατάλληλη στιγμή.

 

 

 

 

 

 

 

 



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Βασιλιάς Κάρολος – Κέιτ Μίντλετον: Η μυστική συνάντηση λίγο πριν ανακοινώσει ότι έχει καρκίνο και οι συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο

Next Post

«Προσβλητικό να συμμετέχει στο άγημα ο Κασσελάκης»

Next Post

«Προσβλητικό να συμμετέχει στο άγημα ο Κασσελάκης»

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.