Προκαλεί Τούρκος απόστρατος: «Να πώς θα καταλάβουμε ελληνικά νησιά σε 24 ώρες» | ενότητες, κόσμος


Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία…

Ο Ντουρσούν Τσιτσέκ, απόστρατος αναλυτής και πρώην βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της Τουρκίας, ανέφερε σε δηλώσεις του στο CNN Turk πώς η Τουρκία θα καταλάβει μέσα σε ένα, το πολύ δύο 24ωρα τα ελληνικά νησιά που έχει βάλει στο μάτι.

Ο Τσιτσεκ υποστήριξε ότι «η Ελλάδα έχει αναπτυχθεί στη διάρκεια της ιστορίας της πάνω σε τουρκικά εδάφη, ως κράτος-όργανο που χρησιμοποιούσαν συνεχώς οι ιμπεριαλιστές».

Δείτε τις απίστευτες δηλώσεις του Τούρκου απόστρατου μετά το 07:37″‘ από την έναρξη του βίντεο:

 

 

 

 

 

Ο Τούρκος αναλυτής αναφέρθηκε και στους στρατηγικούς στόχους -δηλαδή την κατάληψη ελληνικών νησιών – που έχει η αποβατική μονάδα του στόλου της Φώκαιας, όπου ο ίδιος υπηρέτησε τα περισσότερα από τα 31 χρόνια του ως πεζοναύτης.

«Ως πεζοναύτης υπηρέτησα 31 χρόνια, με τα περισσότερα εξ αυτών στη Φώκαια. Η βασική αποστολή του αποβατικού στόλου της μονάδας εκεί είναι, αν η Ελλάδα κάνει στο Αιγαίο ένα νέο λάθος, να το πληρώσει με πολλαπλάσιο τίμημα, για αυτό στήθηκε η μονάδα» δήλωσε ο Τσιτσέκ. Είπε μάλιστα ότι πρόκειται για «μια στρατηγική μονάδα που παρακολουθεί την Ελλάδα. Σε 24 ώρες, και όπως να έχει σε 48 ώρες, τα νησιά για τα οποία συζητάμε (τα υπό τουρκική αμφισβήτηση ελληνικά νησιά) θα περάσουν στον έλεγχο της Τουρκίας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Πηγή

www.real.gr

Next Post