Κόντρα Πλεύρη – Πολάκη: Εάν θέλει αντιπαράθεση, να αφήσει την μητέρα του απ’ έξω | ενότητες, πολιτική


Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, σχετικά με τα τεστ που διενεργούνται για τον κορωνοϊό.

 Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε κάνει μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Θάνο Πλεύρη και καλώντας τον να πάρει πίσω την εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία μόνο οι ασθενείς που είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακά τεστ στα νοσοκομεία.

«Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιός της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις, που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε, εύχομαι να είναι καλές και να έχει υγεία. Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ. Πολάκης να αφήσει την μητέρα του απέξω», έγραψε ο κ. Πλεύρης στο Twitter.

Η ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

 

“Άκου Θανάση Πλεύρη

Αυτή τη στιγμή η μητέρα μου 83 ετών, δις εμβολιασμένη, με συμπτωματολογία Covid και υποκείμενα νοσήματα είναι έξω από το ΤΕΠ του νοσοκομείου Ρεθύμνου και περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να τη δει γιατρός και να κάνει τεστ PCR!!!

Από το νοσοκομείο της λένε πως έστειλες στις 31/12/2020 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!!

Οι άλλοι πρέπει να πάνε να κάνουν στα ιδιωτικά κέντρα. Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα έκλεισαν στις 2 το μεσημέρι!

Πάρε πίσω τώρα την εγκύκλιο, δώσε εντολή να κάνουν PCR δωρεάν σε όσους έρχονται στο νοσοκομείο με συμπτώματα Covid!

Αλλιώς, ελεεινέ, δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!”, έγραψε ο κ. Πολάκης.





Πηγή

www.real.gr

Next Post