• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2025, 14:54
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Debate Γεωργιάδη – Χαρίτση στον Realfm 97,8: Η καταγγελία για Γεωργούλη, οι επενδύσεις και ο πληθωρισμός

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
20 Απριλίου 2023
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Τα ξίφη τους για την οικονομία και τα εθνικά θέματα διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 σε ένα ραδιοφωνικό debate, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Χωρίς να παρέμβω στη διαδικασία, σέβομαι απολύτως το τεκμήριο της αθωότητας και ο κ. Γεωργούλης είναι αθώος μέχρι της αποδείξεως του εναντίου σε ένα δικαστήριο, δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν προέκυψε η ιστορία με τον Λιγνάδη, ο ΣΥΡΙΖΑ με δελτία Τύπου αλλά και ο ανεπίσημος ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter με τις στρατιές των τρολ, προχώρησαν σε μια δολοφονία χαρακτήρα και του πρωθυπουργού με μια φωτογραφία από την Επίδαυρο σε μια παράσταση του κ. Λιγνάδη αλλά και της υπουργού Πολιτισμού με τρόπο αδιανόητο» σχολίασε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Προκάλεσε τοξικότητα στην πολιτική ζωή. Αυτό που είχα πει είναι πώς είναι δυνατόν να κατηγορείται ένας υπουργός που διόρισε ένα άτομο σε μια θέση; Η φωνή μου δεν ακουγόταν γιατί επικρατούσε η τοξικότητα. Όταν έγινε η ιστορία με την 12χρονη στον Κολωνό. Τα ίδια… Ο κ. Σπίρτζης επίσημα είχε πει ότι ΝΔ δεν βγάζει στη δημοσιότητα τους βιαστές γιατί είναι κομματικά της στελέχη. Μέχρι την ώρα που βγήκε ότι υπήρχε κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούμενος, έπαιζε πρώτο trend στο Twitter “ΝΔ κόμμα παιδοβιαστών”. Θα ήταν λογικό τώρα να ξεκινήσει η ΝΔ hashtag στο Twitter “ΣΥΡΙΖΑ κόμμα ανθρώπων που δέρνουν τις γυναίκες”; Και να πούμε ότι ο Τσίπρας που διάλεξε τον Γεωργούλη ήξερε και ευθύνεται προσωπικά επειδή δεν είχε ελέγξει προσωπικά τον χαρακτήρα του Γεωργούλη; Θα ήταν λογικό; Ξεκαθαρίζω ότι δεν θα το κάνουμε γιατί δεν πιστεύουμε σε αυτή την τοξικότητα» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Χαρίτσης ανταπάντησε πως «κάθε αντίστοιχη υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί από τη δικαιοσύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε αστραπιαία. Ο  κ. Γεωργούλης δεν ανήκει πλέον στην ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ απαράδεκτο ότι είδαμε τις τελευταίες ώρες να δημοσιοποιούνται τα στοιχεία της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο και στα social media. Είναι απαράδεκτο».

Για την οικονομία

«Ο πληθωρισμός σε επίπεδο Ευρώπης πέφτει, στην Ελλάδα όμως βλέπουμε να συνεχίζεται η άνοδος των τιμών σε πολύ βασικά είδη διαβίωσης των πολιτών» τόνισε ο κ. Χαρίτσης και συνέχισε λέγοντας «δεν βλέπει ο πολίτης τον εαυτό του μέσα στην αύξηση του ΑΕΠ. Οι πολίτες αυτή τη στιγμή που μιλάμε δυσκολεύονται να βγάλουν τον μήνα».

«Εγώ λέω ότι τα μέτρα έχουν πετύχει. Όποιος λέει ότι με μαγικό τρόπο θα εξαφανίσει τον πληθωρισμό, ενώ ζούμε σε περιβάλλον διεθνούς πληθωρισμού, είναι απατεώνας. Πρέπει να αντιμετωπίζεται ως απατεώνας. Ό,τι εισάγουμε, το εισάγουμε ακριβότερα αφού οι άλλοι έχουν πληθωρισμό, άρα πώς γίνεται να το πουλάμε εμείς φθηνότερα; Όχι! Εμείς βλέπουμε τον Μ.Ο. και βλέπουμε αν είμαστε πιο πάνω ή πιο κάτω» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ στις επενδύσεις ήταν πάτος» επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να σωθεί πρώτα από όλα από την χρεοκοπία, το θυμάστε αυτό; Εσείς την είχατε οδηγήσει εκεί και οι προηγούμενες κυβερνήσεις» σημείωσε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2023/04/18-04-2023_Advnis_Gevrgiadhs-Alejhs_Xaritshs_-_Xatzhnikolaoy_id75234.mp3

 

 



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Η Γερμανία παραδίδει στην Ουκρανία συστοιχία Patriot

Next Post

Αθλήτρια άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans για να βιοποριστεί

Next Post

Αθλήτρια άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans για να βιοποριστεί

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.