• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 5 Μαΐου 2026, 20:47
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Τοπικά Νέα

Δήμος Πάργας: Η αλήθεια νικάει το ψέμα!

Από Preveza Post
25 Μαρτίου 2026
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter


Σχετικά με τους ανυπόστατους ισχυρισμούς και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του κ. Γκούμα, ο οποίος άλλωστε τους συνηθίζει, περί δήθεν ψευδών στοιχείων και ανικανότητας,  όσον αφορά την υποβολή της πρότασης στο πρόγραμμα INTERREG «Ελλάδα – Ιταλία 2021–2027», σας παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση από το Πανεπιστήμιο του Σαλέντο (Università del Salento).

Μεταφρασμένη η δήλωση του Πανεπιστημίου: (Αγαπητέ Δήμαρχε Πάργας,  Επισυνάπτουμε σχετικά αποδεικτικά στοιχεία από την πλατφόρμα Interreg, τα οποία επιβεβαιώνουν ότι το έργο δεν υποβλήθηκε με επιτυχία. Η μη υποβολή οφειλόταν σε τεχνικά προβλήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του συστήματος, τα οποία δεν μπόρεσαν να επιλυθούν εντός της προθεσμίας υποβολής.

Με εκτίμηση, η ομάδα συντονισμού στο Unisalento

Επίκουρος Καθηγητής (RTDA) – Μηχανικός

Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Unisalento

Via Dalmazio Birago, Λέτσε

CoreLab – Unisalento

Campus Ecotekne, Λέτσε

Unisalento)

Η απάντηση αυτή αποδεικνύει περίτρανα ότι η μη υποβολή της πρότασης οφείλεται αποκλειστικά σε τεχνικούς λόγους, οι οποίοι προέκυψαν από αδυναμία του συστήματος των διαχειριστών της ομάδας έργου του Πανεπιστημίου που είναι επικεφαλής εταίρος.

Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Γκούμα, εφόσον διαθέτει την ελάχιστη ευθιξία, να προβεί σε δημόσια συγγνώμη και ανάκληση των δελτίων τύπου πού έχει στείλει στα ΜΜΕ και έχει αναρτήσει.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι στην αυτοδιοίκηση υπάρχει και ήθος, καθώς και πολιτική ευπρέπεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Οι αντιπολιτευτικές αντιπαραθέσεις δεν καθορίζονται από ανθρώπους που ασχημονούν και δηλητηριάζουν με τον λόγο τους την κοινωνία, ούτε από «καθοδηγούμενους υποστηρικτές», αλλά από συγκεκριμένες πρακτικές που έχουν ως μοναδικό στόχο την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.



Πηγή

onprevezanews.gr

Previous Post

Μαζικές συλλήψεις για «αντι-καθεστωτική» δράση στο διαδίκτυο – 466 άτομα στα χέρια της αστυνομίας

Next Post

Η αναγκαιότητα της παρουσίας της Ελλάδας στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο θα αξιολογείται διαρκώς

Next Post

Η αναγκαιότητα της παρουσίας της Ελλάδας στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο θα αξιολογείται διαρκώς

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.