• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2025, 22:22
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Τοπικά Νέα

Συνεργασία Δήμου Πάργας με ΕΑΓΜΕ και το Πανεπιστήμιο Πατρών

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
4 Αυγούστου 2021
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter


Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς συναντήθηκε με τον Δρ. Ευάγγελο Νικολάου  Προϊστάμενο Π.Μ. Ηπείρου της ΕΑΓΜΕ και τους καθηγητές Σεισμολογίας του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Δρ. Σώκο Ευθύμιο και Δρ. Παλιάτσα Δημήτριο, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη θέση για την εγκατάσταση νέου σεισμογράφου στην περιοχή που θα βελ-τιώσει  το υφιστάμενο δίκτυο.

Η εγκατάσταση της συσκευής σε κατάλληλο χώρο θα προσφέρει στην επιστημονική κοινότητα περισσότερα δεδομένα, με απώτερο στόχο μεταξύ άλλων να υπάρχει καλύτερη πληροφόρηση των δημοτών στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας.

Με αφορμή την συνάντηση αυτή συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την καλύτερη αντιμετώπιση γεωλογικών φαινομένων που εκδηλώνονται στην περιοχή, ώστε αυτά να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε συνεργασία του Δήμου Πάργας με το ΕΑΓΜΕ και το  Πανεπιστήμιο Πατρών.



Πηγή

onprevezanews.gr

Previous Post

Rapid test σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό τη Δευτέρα 31 Μαΐου και την Τρίτη 1η Ιουνίου – On Preveza News

Next Post

Βρετανία-Κορωνοϊός: 3.398 νέα κρούσματα, 7 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες | ενότητες, κόσμος

Next Post

Βρετανία-Κορωνοϊός: 3.398 νέα κρούσματα, 7 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες | ενότητες, κόσμος

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.