• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, 3:18
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Ο Βασιλιάς Κάρολος έσπασε την σιωπή του για τον καρκίνο

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
11 Φεβρουαρίου 2024
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Ο Βασιλιάς Κάρολος έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τη διάγνωση του καρκίνου του, σε μια επιστολή που δόθηκε στην δημοσιότητα το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 75χρονος μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο, όταν υποβλήθηκε σε θεραπεία για διογκωμένο προστάτη. Η διάγνωση ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, προκαλώντας σοκ στην Βρετανία.

Στην επιστολή, που φέρει την υπογραφή «Charles R», ο Βασιλιάς Κάρολος εκφράζει την ευγνωμοσύνη για τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβε μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες. Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν πληγεί από τον καρκίνο, τέτοιες ευγενικές σκέψεις αποτελούν τη μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση» αναφέρει αρχικά ο Βασιλιάς Κάρολος στην επιστολή του.

Και συνεχίζει: «Είναι εξίσου ενθαρρυντικό να ακούω ότι η κοινοποίηση της δικής μου διάγνωσης βοήθησε στην προώθηση της δημόσιας κατανόησης και στη προβολή του έργου όλων εκείνων των οργανώσεων που υποστηρίζουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον υπόλοιπο κόσμο».

«Ο δια βίου θαυμασμός μου για την ακούραστη φροντίδα και αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος ως αποτέλεσμα της προσωπικής μου εμπειρίας» καταλήγει ο Βασιλιάς Κάρολος.

Αναλυτικά η επιστολή του Βασιλιά Καρόλου:

A thank you message from His Majesty The King.

Link to full message on the website: https://t.co/BPvxagD179 pic.twitter.com/wAY5XWLLEo

— The Royal Family (@RoyalFamily) February 10, 2024

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι ο Βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος ανέβηκε στο θρόνο μόλις πριν από 17 μήνες, δεν πάσχει από καρκίνο του προστάτη, λέγοντας μόνο ότι πάσχει από μια “μορφή καρκίνου”. Η διάγνωση έγινε μετά την επισήμανση ενός “ξεχωριστού θέματος που προκαλούσε ανησυχία” και διερευνήθηκε ενώ βρισκόταν σε θεραπεία για την καλοήθη διόγκωση του προστάτη του.





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Το «αντίο» του Γιώργου Λιάνη στον Λεωνίδα Γρηγοράκο

Next Post

Ανακοίνωσε ότι σκότωσε ανώτερο στέλεχος της Χαμάς στην Γάζα

Next Post

Ανακοίνωσε ότι σκότωσε ανώτερο στέλεχος της Χαμάς στην Γάζα

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.