• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2026, 11:18
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα για τα Τέμπη

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
31 Μαρτίου 2024
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό φέρνει το πέρας της συζήτησης στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ήδη, από νωρίς το μεσημέρι, συνεδριάζουν το Πολιτικό Συμβούλιο μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχολίασε τις παραιτήσεις των κ.κ. Μπρατάκου και Παπασταύρου.

«Στο ερώτημα που πλανάται «αν υπάρχει αντιπολίτευση», το ΠΑΣΟΚ απάντησε χθες: Ναι, υπάρχει αντιπολίτευση και φέρνει αποτελέσματα όταν λειτουργεί με σοβαρότητα και στιβαρότητα, χωρίς επικοινωνιακά σόου», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και προσέθεσε πως με την πρωτοβουλία του για πρόταση δυσπιστίας, «ο κ. Μητσοτάκης έχασε δύο από τους στενότερούς του συνεργάτες, αποδεικνύοντας ότι ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου».

Επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός «δεν απάντησε στα τρία ερωτήματα τα οποία μας οδήγησαν στην πρόταση δυσπιστίας, που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο έγκλημα των Τεμπών». «Τα επαναλαμβάνω: Ποιος την ώρα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας, είχε την προτεραιότητα να πάρει πριν τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία τους επίμαχους διαλόγους, να τους χαλκεύσει και μετά να τους δώσει σε ένα φιλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη;» προσέθεσε και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό το αδίστακτο χέρι, πρέπει να μάθουμε ποιο είναι».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα το πρωί θα είναι στον Άρειο Πάγο «γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ, να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον κατώτατο μισθό, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε πως έπρεπε να είχε αυξηθεί καιρό τώρα. «Όμως, η ονομαστική αύξηση δεν αντιμετωπίζει την ακρίβεια και τις ανισότητες γιατί πολύ απλά ο πληθωρισμός καλπάζει. Όταν λοιπόν αυξάνεται ο κατώτατος μισθός τα τελευταία χρόνια 20% αλλά ο πληθωρισμός στα τρόφιμα κατά 32%, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να καταπολεμήσουμε την ακρίβεια, τα καρτέλ και όσους δεν επιτρέπουν μέσα από την κερδοσκοπία και την απληστία τους να αποκλιμακωθούν οι τιμές. Η Νέα Δημοκρατία και σε αυτό το κορυφαίο ζήτημα κάνει επικοινωνιακά προεκλογικά παιχνίδια» επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

 



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Ο αδελφός του Έντι Ράμα ύποπτος για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Next Post

Ο πρωθυπουργός επιμένει να υπερασπίζεται τη δική του «αλήθεια» για τα Τέμπη

Next Post

Ο πρωθυπουργός επιμένει να υπερασπίζεται τη δική του «αλήθεια» για τα Τέμπη

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.