• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2026, 8:40
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Η πρωθυπουργός δημοσίευσε προσβολές και απειλές που δέχεται σε social media

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
22 Απριλίου 2024
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρικσεν έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μηνύματα μίσους και προσβολές που δέχεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανοίγοντας τη συζήτηση για τη συμπεριφορά πολιτών στο διαδίκτυο.

Ο επιθετικός τόνος στα social media δεν είναι κάτι νέο, έγραψε σήμερα στο Instagram η 46χρονη πρωθυπουργός, μιλώντας για το περιεχόμενο μηνυμάτων που δέχεται: «Παρενόχληση, σεξισμό, κακοποίηση, μίσος και απειλές».

«Δυστυχώς, αυτό είναι μέρος της καθημερινότητας για πολλούς», τόνισε, σημειώνοντας ότι αυτό το φαινόμενο είναι κάτι που την ανησυχεί έντονα.

Η Φρεντέρικσεν μίλησε για νέους ανθρώπους που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές καστινγκ και δέχονται μηνύματα ρατσιστικά και μίσους, για δημοσιογράφους, ερευνητές, δημόσιους υπαλλήλους, αθλητές και πολιτικούς, που δέχονται και αυτοί διαδικτυακές απειλές.

Η ίδια, όπως είπε, έχει λάβει πρόσφατα πολλά μηνύματα μίσους και απειλές, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν είχε ξαναβιώσει.

«Ως επικεφαλής της κυβέρνησης, φυσικά χρειάζεται να έχεις ένα υψηλό επίπεδο ανοχής, αλλά υπάρχουν σχόλια με τόσο βίαιο περιεχόμενο που κανείς δεν πρέπει να τα ανέχεται», είπε.

Έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα από τα σχόλια που έχει λάβει, προτείνοντας ότι ίσως άλλοι να βρουν το θάρρος να κάνουν το ίδιο, ώστε οι Δανοί να συζητήσουν ανοιχτά για το ύφος και τους τρόπους διαλόγου.

 





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου μέσα από φωτογραφίες

Next Post

Θα ήταν υπέροχο ο κόσμος να μπορούσε να θαυμάσει τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο φυσικό τους περιβάλλον

Next Post

Θα ήταν υπέροχο ο κόσμος να μπορούσε να θαυμάσει τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο φυσικό τους περιβάλλον

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.