• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2026, 17:52
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Τοπικά Νέα

Στα τελικά του NCAA Παυλίδης και Μίτα – Φετινό ρεκόρ για Τριανταφύλλου

Από Preveza Post
27 Μαΐου 2024
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter


Μετά τον Άγγελο Μαντζουράνη και τον Νικόλα Πολυχρονίου που είχαν προκριθεί από την Πέμπτη στα τελικά του NCAA, την Παρασκευή (24/5) δύο ακόμα Ελληνόπουλα, ο Δημήτρης Παυλίδης και ο Ανδρέας Μίτα πέτυχαν το στόχο τους.

Στο Φάγιετβιλ της Αριζόνα, στη δυτική περιφέρεια, ο Δημήτρης Παυλίδης του Κάνσας, έριξε το δίσκο του στα 60.69 και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Ξεκίνησε με 60.69, συνέχισε με 59.26 και έκλεισε τον αγώνα του με 56.87.

Ο 19χρονος Ανδρέας Μίτα του Χιούστον πήδηξε 2.17, ισοφάρισε το φετινό ρεκόρ του και προκρίθηκε στα τελικά ως 11ος. Πέρασε με την πρώτη το 1.99, το 2.04, το 2.09 και με τη δεύτερη το 2.14 και το 2.17. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στο 2.20, ύψος που αν περνούσε θα βελτίωνε την καλύτερη επίδοσή του, που είναι 2.19, αλλά απέτυχε τρεις φορές.

Στο Λέξινγκτον του Κεντάκι, στην ανατολική περιφέρεια, η Ηλιάνα Τριανταφύλλου με 4.20 βελτίωσε τη φετινή ατομική επίδοσή της που ήταν 4.18 και κατέλαβε την 16η θέση. H 19χρονη Σερραία που φοιτά στο φημισμένο κολλέγιο Λούιβιλ, πέρασε με την πρώτη το 3.95 και το 4.15, με την τρίτη το 4.20 και απέτυχε τρεις φορές στα 4.30 με το οποίο θα ισοφάριζε το απόλυτο ατομικό ρεκόρ της.

Στο δίσκο, ο Κώστας Μπουζάκης του Ράτγκερς σημείωσε 56.07 Στην πρώτη του βολή έριξε 55.47, στη δεύτερη 54.69 και έκλεισε τις προσπάθειές του με 56.07. Ο Μπουζάκης ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 14η θέση, 25 εκατοστά πίσω από τη 12η που θα του έδινε το εισιτήριο για το Γιουτζίν.

Η Δάφνη Λαβασσά του Μαιάμι τερμάτισε τα 10.000 μ. σε 34.00.82 και πήρε την 32η θέση. Την πρόκριση στα τελικά στο Γιουτζίν έπαιρναν οι δώδεκα πρώτες.

Πηγή: segas.gr



Πηγή

onprevezanews.gr

Previous Post

Νέο βίντεο Κασσελάκη στο TikTok

Next Post

Φόβοι για πάνω από 670 νεκρούς μετά την κατολίσθηση

Next Post

Φόβοι για πάνω από 670 νεκρούς μετά την κατολίσθηση

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.