• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026, 22:01
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Δύο συλλήψεις για τα επεισόδια οπαδών στο Final Four της Euroleague

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
31 Μαΐου 2024
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Η Αστυνομία του Βερολίνου ταυτοποίησε και συνέλαβε προσωρινά την περασμένη Δευτέρα δύο άτομα, ως ύποπτα για συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών των ελληνικών ομάδων, οι οποίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο συμμετείχαν στο «Final Four» της EuroLeague του μπάσκετ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε συνεργασία με την ομοσπονδιακή αστυνομία, την περασμένη Δευτέρα «ταυτοποιήθηκαν με βεβαιότητα» δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 32 ετών, στο αεροδρόμιο BER Βερολίνου – Βραδεμβούργου, με τη χρήση του συστήματος «Super Recognizer» και ενώ είχε προηγηθεί εντατική εξέταση του διαθέσιμου οπτικού υλικού.

Οι δύο άνδρες, «υποστηρικτές ελληνικής ομάδας μπάσκετ, επρόκειτο να πετάξουν για την πατρίδα τους» και συνελήφθησαν προσωρινά, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, για τη σύγκρουση μεταξύ οπαδών σε ξενοδοχείο της περιοχής Ζίμενσταντ, στο βορειοδυτικό Βερολίνο. Οι αρμόδιες υπηρεσίες εξακρίβωσαν τα προσωπικά στοιχεία των δύο υπόπτων και εφήρμοσαν μέτρα ταυτοποίησης, στο πλαίσιο έρευνας με την υποψία της «ιδιαίτερα σοβαρής διατάραξης ειρήνης», επισημαίνει η Αστυνομία και διευκρινίζει ότι στη συνέχεια οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι και αναχώρησαν υπό την επίβλεψη αστυνομικών. «Η έρευνα για τη συμπλοκή στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης του εκτενούς οπτικού υλικού, βρίσκεται σε εξέλιξη», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στις 26 Μαΐου η Αστυνομία του Βερολίνου είχε ανακοινώσει ότι την προηγούμενη νύχτα περίπου 80 άτομα εισέβαλαν σε ξενοδοχείο στο οποίο είχαν καταλύσει οπαδοί της αντίπαλης ελληνικής ομάδας. Στα επεισόδια χρησιμοποιήθηκαν μπαστούνια του μπέιζμπολ και ρόπαλα και έγινε χρήση κροτίδων και καπνογόνων, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο ανιχνευτής καπνού του ξενοδοχείου, ενώ σημειώθηκαν εκτεταμένες καταστροφές στην αίθουσα υποδοχής.



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Μητσοτάκης: Αποκάλυψε πώς πανηγύρισε το γκολ του Ολυμπιακού

Next Post

Η ενημέρωση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο (30/5)

Next Post

Η ενημέρωση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο (30/5)

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.