• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2026, 16:26
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

«Θα συνεχίσω να παλεύω για τα ιδανικά μου και να βάζω μικρά λιθαράκια για έναν καλύτερο κόσμο»

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
13 Ιουνίου 2024
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


«Με κόπο και αγώνα τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά» επισημαίνει σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο μέχρι πρότινος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους ανθρώπους που «πιστεύουν στο έργο και στην προσπάθεια που έγινε αυτά τα 5 χρόνια».

Ο κ. Κυμπουρόπουλος αναφέρεται στα πολλά και διαφορετικά συναισθήματα που έχει βιώσει τις τελευταίες μέρες, ύστερα από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Αναφερόμενος στη θητεία του στην ευρωβουλή υπογραμμίζει: «Αυτά τα 5 χρόνια επέλεξα να μιλάω λιγότερο και περισσότερο να δουλεύω και να διεκδικώ το καλύτερο για την Ελλάδα στην Ευρώπη. Δούλεψα για καλύτερες πολιτικές υγείας, για μια ευρωπαϊκή νησιωτική πολιτική, για την εξωτερική μας πολιτική, για τα εργασιακά δικαιώματα, για τα δικαιώματα των αναπήρων. Επέλεξα να βρίσκομαι σε όλη την Ελλάδα και να ακούω την αλήθεια του κάθε τόπου. Έγιναν και λάθη φυσικά τα οποία θέλω να διορθώσω όπου και να βρεθώ!».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος αναφέρει:

«Δύο μέρες τώρα έχω βιώσει πολλά και διαφορετικά συναισθήματα… Λύπη, στεναχώρια, απογοήτευση, θάρρος, χαρά! Το καθένα από αυτά έχει και τη δικιά του χροιά.

Αρχικά να συγχαρώ τη νέα ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Μπράβο σε όλους τους εκλεγμένους πλέον ευρωβουλευτές για τον αγώνα που έδωσαν!

Όσο για εμένα, στην κατάταξη βγήκα 8ος με 147.822 ανθρώπους να πιστεύουν στο έργο και στην προσπάθεια που έγινε αυτά τα 5 χρόνια.

Κάθε μία ψήφος είναι ψήφος καρδιάς, πράξη στήριξης από κάθε άνθρωπο που μίλησα, επικοινώνησα με κάθε μέσο, βρέθηκα στον τόπο του κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Κάθε μία ψήφος είναι ακόμη μια ένδειξη εμπιστοσύνης στο έργο που έκανα μαζί με τους συνεργάτες μου! Αυτά τα 5 χρόνια επέλεξα να μιλάω λιγότερο και περισσότερο να δουλεύω και να διεκδικώ το καλύτερο για την Ελλάδα στην Ευρώπη. Δούλεψα για καλύτερες πολιτικές υγείας, για μια ευρωπαϊκή νησιωτική πολιτική, για την εξωτερική μας πολιτική, για τα εργασιακά δικαιώματα, για τα δικαιώματα των αναπήρων. Επέλεξα να βρίσκομαι σε όλη την Ελλάδα και να ακούω την αλήθεια του κάθε τόπου. Έγιναν και λάθη φυσικά τα οποία θέλω να διορθώσω όπου και να βρεθώ!

Για αυτό και είμαι χαρούμενος, γιατί η ζωή είναι εδώ και θα συνεχίσω να παλεύω για τα ιδανικά μου και να βάζω μικρά λιθαράκια για έναν καλύτερο κόσμο!

Και να θυμάστε ότι με κόπο και αγώνα τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά.

Συνεχίζουμε!»

Δείτε την ανάρτηση:



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Τουλάχιστον 49 νεκροί από φωτιά σε κτίριο όπου διέμεναν ξένοι εργάτες

Next Post

Εννέα νεκροί και 29 τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση στην πόλη Κριβί Ριχ

Next Post

Εννέα νεκροί και 29 τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση στην πόλη Κριβί Ριχ

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.