• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Κυριακή, 7 Ιουνίου 2026, 9:17
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Παλαιστίνη: Πέντε νεκροί από βομβαρδισμό του ισραηλινού στρατού στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
16 Ιανουαρίου 2025
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από αεροπορικό πλήγμα του Ισραήλ στην Τζενίν, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πέντε πτώματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Τζενίν, μετά τον βομβαρδισμό στον προσφυγικό καταυλισμό της πόλης αυτής, που βρίσκεται στη βόρεια Δυτική Όχθη.

Δείτε σχετικό βίντεο

BREAKING: Israel launches airstrikes against Jenin Refugee Camp, Killing At Least 5 Palestinians!

This is what Israel has in store for the West Bank, as a Gaza ceasefire nears.

It was never about Oct 7, it was about destroying the Palestinian people. pic.twitter.com/8QWLH61A2T

— Robert Inlakesh (@falasteen47) January 14, 2025

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε τον βομβαρδισμό, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις. Το Ισραήλ λέει ότι μαχητές ένοπλων οργανώσεων έχουν τη βάση τους σε αυτούς τους καταυλισμούς και κάποιοι ζουν εκεί, συχνά μαζί με τις οικογένειές τους. Ο στρατός εκτιμά ότι σχεδόν ο μισός πληθυσμός της Τζενίν έχει κάποια σχέση με τη Χαμάς ή τον Ισλαμικό Τζιχάντ.

Από τον Μάρτιο του 2022 στην Τζενίν και άλλες περιοχές στη βόρεια Δυτική Όχθη έχουν γίνει πολλές επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού.

Δείτε σχετικό βίντεο

Five Palestinian people are killed by the israelis and others injured due to another missile strike precisely targeting Jenin refugee camp in Palestine pic.twitter.com/WNmrB1tGnA

— Sarah Wilkinson (@swilkinsonbc) January 15, 2025





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Κακοποιοί κόντεψαν να καούν ζωντανοί στην προσπάθειά τους να πυρπολήσουν αυτοκίνητο

Next Post

ΔΕΥΑ Πρέβεζας – Τελευταία προειδοποίηση για τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς

Next Post

ΔΕΥΑ Πρέβεζας - Τελευταία προειδοποίηση για τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.