• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2026, 0:36
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Επιλέγει την τοξικότητα και τις χυδαίες επιθέσεις απέναντι στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
11 Φεβρουαρίου 2025
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς στα όσα υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης για την υπόθεση των Τεμπών.

«Ο κ. Μαρινάκης στην προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις αυταπόδεικτες πλέον ευθύνες της κυβέρνησης για τη συγκάλυψη στην τραγωδία των Τεμπών αλλά και από την ουσία της υπόθεσης, επιλέγει την τοξικότητα και τις χυδαίες επιθέσεις απέναντι στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ», είπε ο Κώστας Τσουκαλάς.

Και συνέχισε: «Ψέματα πάνω στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών έστησε η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός, ο οποίος 20 μέρες μετά την τραγωδία έβγαζε πορίσματα για την αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς και 2 χρόνια μετά παριστάνει τον παραπλανημένο βαφτίζοντας τα πρώην «απίθανα σενάρια» και τις «τερατουργίες», ως ισχυρές πιθανότητες».

«Σκοπιμότητα έχουν αυτοί που προστάτευσαν τον Κώστα Καραμανλή από το να βρεθεί ενώπιον των ευθυνών του αρνούμενοι την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για διενέργεια προανακριτικής επιτροπής για τη σύμβαση της τηλεδιοίκησης. Αυτοί, που σήμερα ομνύουν στην αλήθεια, αλλά αρνήθηκαν να περάσει το κατώφλι της εξεταστικής ο κ. Τριαντόπουλος», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Αφού κατά την κυβέρνηση δεν έχουν να κρύψουν τίποτα και δεν θα βάλουν εμπόδια στη Δικαιοσύνη, γιατί δεν έκαναν εκείνοι πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον κ. Τριαντόπουλο; Πώς αλλιώς θα βρισκόταν ενώπιον του φυσικού του δικαστή; Αν γνωρίζουν άλλον τρόπο, να μας ενημερώσουν. Και κάτι τελευταίο: Ποια ήταν η εντολή του Πρωθυπουργού με την οποία ο κ. Τριαντόπουλος διαχειρίστηκε την κατάσταση στον τόπο της τραγωδίας, όπως ο ίδιος δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου στις 24 Μαρτίου του 2023;», κατέληξε ο Κώστας Τσουκαλάς.





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Ουκρανική επίθεση με drones προκάλεσε ζημιές σε βιομηχανική εγκατάσταση στο Σαράτοφ

Next Post

Βράβευση της Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας από τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης

Next Post

Βράβευση της Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας από τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.