• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2025, 12:16
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Γαλλία: Συνελήφθη ο άνδρας που δολοφόνησε την 11χρονη Λουίζ σε δασάκι

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
13 Φεβρουαρίου 2025
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Η μικρή κοινωνία του Σαβινί-συρ-Ορζ στη Γαλλία βυθίστηκε στο πένθος, καθώς μια 11χρονη μαθήτρια, η Λουίζ, έφυγε από το σχολείο της το απόγευμα της Παρασκευής και δεν γύρισε ποτέ σπίτι. Λίγες ώρες αργότερα, η σορός της βρέθηκε σε ένα δάσος κοντά στο σχολείο, με πολλαπλές μαχαιριές, κάτι που προκάλεσε σοκ και οργή στην Γαλλία.

Η αστυνομία συνέλαβε το βράδυ της Δευτέρας έναν 23χρονο άνδρα στην ίδια πόλη, ενώ σύμφωνα με την εισαγγελία, το DNA του βρέθηκε στα χέρια της Λουίζ.

«Ο βασικός ύποπτος παραδέχθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται κατά τη διάρκεια της κράτησής του», ανέφερε την Τετάρτη σε ανακοίνωσή του ο εισαγγελέας Γκρεγκουάρ Ντιουλέν.

Ο κατηγορούμενος είναι ο 23χρονος Owen le Grand, φοιτητής πληροφορικής με πάθος για το ποδόσφαιρο και την πυγμαχία. Περνούσε ατελείωτες ώρες στο σπίτι των γονέων του, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Το περιβάλλον του τον περιγράφει ως έναν βίαιο νέο, που ενεργούσε συχνά με οργή. Η αδελφή του είχε καταγγείλει ότι την είχε κακοποιήσει και είχε διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του. «Η αδελφή του φοβόταν ότι ο αδελφός της θα την σκότωνε μια μέρα».

Owen L. is “gewelddadig en gestoord”. Hij mishandelde meermaals zijn jongere zus. De politie moest daarvoor zelfs tussenbeide komen. “De zus was zo getraumatiseerd, dat ze vreesde dat haar broer haar op een dag zou doden.”

Zulke moordenaars verdienen de #doodstraf! 👇🏻 pic.twitter.com/VluKN3fqRn

— Sam van Rooy MP (@SamvanRooy1) February 12, 2025

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην υπόθεση, που επικαλείται η Le Monde, ο 23χρονος ομολόγησε κατά τη διάρκεια της νύχτας ότι σκότωσε την Λουίζ. Παράλληλα, η εισαγγελία ανακοίνωσε πως συνελήφθησαν και οι γονείς του, καθώς και η 23χρονη σύντροφός του, με την κατηγορία της αποσιώπησης εγκλήματος.

«Το σχολείο είναι σε κατάσταση σοκ», δήλωσε την Τρίτη η υπουργός Παιδείας, Ελιζαμπέτ Μπορν, κατά την επίσκεψή της σε δημοτικό σχολείο του Παρισιού.

Στην είσοδο του σχολείου, όπου πήγαινε η Λουίζ, οι κάτοικοι έχουν αφήσει λουλούδια και κεριά.





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Τιμωρία και απέλαση του δράστη ζήτησε ο Σόλτς

Next Post

Δολοφονία 47χρονου στην Ηλεία: Παραδόθηκε ο δράστης

Next Post

Δολοφονία 47χρονου στην Ηλεία: Παραδόθηκε ο δράστης

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.