• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2026, 22:04
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Στην Κρήτη την Παρασκευή ο πρωθυπουργός για τον ΒΟΑΚ – Υπογράφει την εκκίνηση του μεγαλύτερου έργου της χώρας

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
8 Μαΐου 2025
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Το θετικό δημοσκοπικό momentum «βγάζει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζοντας τις περιοδείες του εκτός Αθηνών

Του Σπύρου Παπαδάκη

Το πρώτο κύμα των δημοσκοπήσεων, μετά την στροφή της κυβέρνησης στα θέματα της  καθημερινότητας, δείχνουν μερική ανάκαμψη των ποσοστών ενώ διαπιστώνεται και «διόρθωση» των ποιοτικών στοιχείων.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, θα διατηρηθεί η ίδια επικοινωνιακή στρατηγική και για τον λόγο αυτό, κάθε εβδομάδα στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού θα περιλαμβάνονται εξορμήσεις του, τόσο εντός Αττικής όσο και σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα είτε για να αναδείξει έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Την Παρασκευή, 9 Μαϊου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Κρήτη επικεφαλής ενός  ευρύτατου κλιμακίου υπουργών.

Ο πρωθυπουργός θα περιοδεύσει σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου ενώ το κυρίως μενού είναι η υπογραφή της σύμβασης για το ΒΟΑΚ.

Στο Κυβερνητικό κλιμάκιο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας, ο υπουργός Υποδομών Χρίστος Δήμας, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογιώργης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Νίκος Παπαθανάσης και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος ενώ στην κυβερνητική αποστολή θα βρίσκονται και δέκα γενικοί γραμματείς υπουργείων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πρωί της παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για την υπογραφή του τμήματος Χανιά – Ηράκλειο στο έργο του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης. Η υπογραφή θα γίνει στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τα Πεζά και από εκεί θα μεταβεί στο Φράγμα Πλακιώτισσας, στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, όπου αναμένεται να ανακοινώσει τη χρηματοδότηση για την κατασκευή των αρδευτικών δικτύων της περιοχής.

Το τμήμα του ΒΟΑΚ Ηράκλειο – Χανιά, της σύμβασης της οποίας η ενεργοποίηση θα υπογραφεί με την εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, θα είναι το μεγαλύτερο έργο παραχώρησης της τρέχουσας δεκαετίας και ένα από τα μεγαλύτερα όλων των εποχών για τη χώρα μας, με το κόστος να ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ.





Πηγή

www.real.gr

Previous Post

Βατικανό: Μαύρος καπνός από την Καπέλα Σιξτίνα

Next Post

Τηλεδιάγνωση μαγνητικών και αξονικών εξετάσεων στο ΕΣΥ – Γιατί αντιδρούν οι γιατροί

Next Post

Τηλεδιάγνωση μαγνητικών και αξονικών εξετάσεων στο ΕΣΥ - Γιατί αντιδρούν οι γιατροί

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.