• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2025, 23:51
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες – Τουλάχιστον 20 νεκροί

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
15 Οκτωβρίου 2025
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε λεωφορείο, το βράδυ της Τρίτης, στην πολιτεία Ρατζαστάν της δυτικής Ινδίας. Το δυστύχημα σημειώθηκε σε δρομολόγιο ανάμεσα στις πόλεις Τζαϊσάλμερ και Τζοντπούρ, όταν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν περισσότεροι από 50 επιβάτες, τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Όπως ανακοίνωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Ράτζες Μίνα, δεκαεννέα άνθρωποι πέθαναν επί τόπου, ενώ ένας ακόμη υπέκυψε στα εγκαύματά του καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο της Τζοντπούρ. Σύμφωνα με το Press Trust of India, το λεωφορείο είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου, καθώς έβγαινε καπνός από το πίσω μέρος του. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, οι φλόγες τύλιξαν ολόκληρο το όχημα, χωρίς να δοθεί στους επιβάτες αρκετός χρόνος να απομακρυνθούν.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, εξέφρασε μέσω X τη βαθιά του θλίψη για την τραγωδία, δηλώνοντας «συγκλονισμένος για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν». Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι οι οικογένειες των θυμάτων θα λάβουν αποζημίωση 200.000 ρουπιών (περίπου 1.940 ευρώ).

Η οδική ασφάλεια στην Ινδία παραμένει τραγική, με τη χώρα να κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις παγκοσμίως σε θανατηφόρα τροχαία. Το 2023, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία, σημειώθηκαν πάνω από 480.000 ατυχήματα, με 173.000 νεκρούς και σχεδόν 463.000 τραυματίες.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Απένειμε στον δολοφονημένο… Τσάρλι Κερκ το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας

Next Post

Πηγές ΝΔ: Η κατάθεση του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Θ. Καπρέλη κατέρριψε τους μύθους της αντιπολίτευσης και το αφήγημα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ γύρω από την υπόθεση

Next Post

Πηγές ΝΔ: Η κατάθεση του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Θ. Καπρέλη κατέρριψε τους μύθους της αντιπολίτευσης και το αφήγημα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ γύρω από την υπόθεση

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.