Αποφυλακίστηκε η Πόλα Ρούπα- Οι πρώτες εικόνες –ΒΙΝΤΕΟ


Ελεύθερη είναι από σήμερα (17/11) η Πόλα Ρούπα του «Επαναστατικού Αγώνα» η οποία αποφυλακίστηκε με το καθεστώς της Υφ’ όρων απόλυσης,υπό όρους καθώς εξέτισε τα 3/5 της ποινής της. Λίγο πριν τις 19:00, ένας φίλος της Πόλα Ρούπα μαζί με τον γιο της βρέθηκαν στις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών προκειμένου να την παραλάβουν, ενώ κατά την αποχώρησή της σχημάτισε με τα δάχτυλά της το σήμα της νίκης.

Το συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Θήβας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1 ήταν εκείνο που ξεκλείδωσε την πόρτα των φυλακών για την 54χρονη Πόλα Ρούπα καθώς εξέτισε το μεγαλύτερο μέρος της ποινής της ενώ κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της ποινής της δεν υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Πόλα Ρούπα έκανε σωστή χρήση των αδειών που λάμβανε ανά διαστήματα. Η Πόλα Ρούπα, η οποία απασχολούσε τις διωκτικές αρχές από το 1995, αποφυλακίστηκε με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής της ανά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα. Ως τόπο κατοικίας της δήλωσε την Καλαμάτα.

 

Πηγή

www.real.gr

Next Post