Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: Στο «κάδρο» των ερευνών νέα πρόσωπα


Ραγδαίες οι εξελίξεις στη συγκλονιστική υπόθεση της 14χρονης από το Ρέθυμνο, την οποία βίαζαν και εξέδιδαν από τα 12 της χρόνια πρόσωπα, τα οποία ήδη έχουν αποκαλυφθεί από την αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό της ανήλικης μαθήτριας που έζησε την κόλαση έχει αρχίσει να «μιλά» στους ειδικούς των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ καθώς στη μνήμη του κινητού έχουν κρατηθεί συνομιλίες, κλήσεις αλλά και ανταλλαγές μηνυμάτων που δείχνουν αν μη τι άλλο το μέγεθος του δράματος, ενώ παράλληλα βάζουν στο «κάδρο» των ερευνών κι άλλα πρόσωπα που είχαν συναντηθεί, με το αζημίωτο βέβαια, με το ανήλικο κορίτσι.

            Ήδη και όπως αναφέρουν πηγές πληροφόρησης, όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει από το κινητό του παιδιού έχουν προσκομιστεί στις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη ώστε να προχωρήσουν στη σύνταξη νέας συμπληρωματικής δικογραφίας, στην οποία θα περιλαμβάνονται και νέα πρόσωπα ως κακοποιητές βέβαια του ανήλικου παιδιού.

            Στο μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, ο πατέρας της 14χρονης, ο οποίος προέβη σε πράξη αυτοχειρίας πριν από περίπου 6 ημέρες και ενώ είχε ενημερωθεί πια από τις αστυνομικές Αρχές για την κόλαση που βίωνε η κόρη του, της οποίας μάλιστα είχε την επιμέλεια αφότου είχαν χωρίσει με την σύζυγο του, άφησε πίσω του ένα σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους της αυτοχειρίας.

            Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από το περιβάλλον του αυτόχειρα πατέρα,στο σημείωμα που άφησε πίσω του φέρεται να έγραφε: «…δεν μπορώ να αντέξω το βάρος όλων όσων έμαθα για το παιδί μου. Ευχαριστώ την Αστυνομία για όλα όσα έκανε. Να ψάξουν καλά το κινητό της κόρης μου. Εγώ και η σύζυγος μου δεν ξέραμε τίποτα για το τι γίνονταν…».

            Αξίζει να σημειωθεί πως στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα από την Αστυνομία στο σπίτι που διέμενε ο 55χρονος αυτόχειρας με την κόρη του σε ορεινή Κοινότητα του Ρεθύμνου. Πέντε ημέρες μετά την έρευνα ο πατέρας εξαφανίζεται και δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση του βρίσκεται νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, έχοντας στην καμπίνα του αγροτικού οχήματος μια ανοιχτή μπουκάλα υγραερίου, μεσαίου μεγέθους.

Πηγή

www.real.gr

Next Post