Ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου βουλευτές των Σπαρτιατών για τις καταγγελίες Στίγκα


Ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη κλήθηκαν και δίνουν εξηγήσεις βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των Σπαρτιατών, οι οποίοι καλούνται ως ύποπτοι για το αδίκημα της εξαπάτησης  εκλογικού σώματος, μετά τις καταγγελίες του Προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα περί « Greek mafia” και εκβιασμών στο κόμμα.

Μεταξύ των 5 που μέχρι στιγμής έχουν δώσει εξηγήσεις είναι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς ο οποίος κατέθεσε σήμερα πολυσέλιδο υπόμνημα στην εισαγγελική λειτουργό που διενεργεί αυτοπροσώπως την προκαταρκτική έρευνα.

Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου ο κ. Κατσιβαρδάς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τα όσα έχει υποστηρίξει ο Βασίλης Στίγκας είναι «ψεύδη και συκοφαντίες».

Όπως σημείωσε: «Ο κ. Στίγκας έχει  σκοπό να αποσείσει ευθύνες τρίτων και να με καταστήσει εξιλαστήριο θύμα, αλλά έχω δώσει απαντήσεις με δυο μηνύσεις και τέσσερις αγωγές που έχω ήδη καταθέσει. Το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε ότι: «Είναι μια υπόθεση η οποία είναι κατασκευασμένη και εκτός πλαισίου για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες».

Πηγή

www.real.gr

Next Post