• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Daily Magazine
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022, 4:34
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Συνεντεύξεις
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Κεραμέως για σχολεία: Ας είμαστε προετοιμασμένοι να μην ανοίξουν μετά το Πάσχα

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
2 Απριλίου 2020
στα ΕΛΛΑΔΑ
Share on FacebookShare on Twitter

Το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα άφησε ανοιχτό η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Στο τραπέζι και το σενάριο για Πανελλαδικές τον Σεπτέμβριο.

Related Posts

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ CANDIA: ΒΙΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ – ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

ISOMAT! Υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης

ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤON ΟΜΙΛΟ ΙSOMAT ΣΤΑ BUILDING MATERIALS AWARDS 2022

Η εξειδίκευση των μέτρων – Οι ανακοινώσεις των αρμόδιων υπουργών

«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι η παράταση στην αναστολή λειτουργίας είναι πάνω στο τραπέζι», τόνισε η Νίκη Κεραμέως μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (02.04.2020) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Τα σχολεία έχουν κλείσει από τις 11 Μαρτίου προκειμένου περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι ακόμη κι αν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δεν ανοίξουν μετά το Πάσχα, η σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά δεν θα χαθεί. Στόχος του υπουργείου, είπε η Νίκη Κεραμέως, είναι Πανελλαδικές να γίνουν όσο πιο κοντά στην καθιερωμένη ημερομηνία έναρξής τους.

Το πότε θα γίνουν, βέβαια, εξαρτάται άμεσα από το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία. Το αν θα υπάρξει παράταση του σχολικού έτους και μείωση της ύλης «θα καθοριστεί όταν ξέρουμε πόσες διδακτικές ώρες έχουν χαθεί».

«Κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αποφύγουμε το σενάριο του Σεπτεμβρίου για πάρα πολλούς λόγους», τόνισε η υπουργός Παιδείας αναφερόμενη στις Πανελλαδικές. Ο μόνος λόγος να γίνουν οι εξετάσεις το φθινόπωρο θα ήταν αν οι ειδικοί απαγόρευαν τους συγχρωτισμούς σε μια αίθουσα. Για την ώρα, πάντως, «δεν έχουμε τέτοια δεδομένα», συμπλήρωσε.

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Κατάργηση εγγραφής
Previous Post

Πάσχα στο χωριό; Απόδειξη! Μόνο με το εκκαθαριστικό η μετακίνηση

Next Post

Επιμένουν οι δικηγόροι για την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 ευρώ

Next Post

Επιμένουν οι δικηγόροι για την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 ευρώ

Τελευταία Νέα

Πολιτική

Στις 14:00 η δήλωση Μητσοτάκη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
13 Αυγούστου 2022
0
41

Δήλωση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων θα κάνει στις 14:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του...

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοφιλή Νέα

Πρέβεζα: Το κράνος έσωσε 17χρονο σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στα Λουτρά – Preveza Post

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
10 Αυγούστου 2022
0
104

Μάγεψε ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο Mango Beach bar (φωτογραφίες) – Preveza Post

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
12 Αυγούστου 2022
0
67

Η ”αξιοπρέπεια” του Χρήστου Πάκου, τοιχογραφία στο Κερατσίνι – Preveza Post

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
17 Ιουλίου 2022
0
66

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Daily Magazine
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2020 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Συνεντεύξεις

© 2020 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.