Πάτρα: Σοβαρές εξελίξεις στο θανατηφόρο με τη μηχανή


Σοβαρές προεκτάσεις αποκτά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πάτρα, με θύμα έναν 26χρονο Αλβανό μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το θύμα του τροχαίου ήταν γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα μπορεί να έμενε Ωρωπό, ωστόσο δραστηριοποιούνταν έντονα εδώ και χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Στην κατοχή του 26χρονου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” βρέθηκαν 50 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 2.5000 ευρώ!

Την ίδια στιγμή η μηχανή ανήκει σε Πατρινό ο οποίος του την είχε παραχωρήσει. Μάλιστα όπως προέκυψε δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα, ο 26χρονος ήταν αυτός που είχε μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο από το ατύχημα με την εκπυρσοκρότηση όπλου σε γνωστό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Αγίου Νικολάου, στις 6 Μαΐου του 2022.

Οι τοπικές Διωκτικές Αρχές εξετάζει με κάθε λεπτομέρεια την παλαιότερη δράση του αλλοδαπού σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα σε άλλη περιοχή από τις Αρχές Ασφαλείας του Ωρωπού.

Αστυνομικές πηγές χαρακτηρίζουν την υπόθεση ως πολύ σοβαρή!

Πηγή

www.real.gr

Next Post