• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Daily Magazine
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022, 13:18
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Συνεντεύξεις
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Σαρηγιάννης: Μην κάψετε ξύλα στο τζάκι φέτος – 2.000 κρούσματα τον Δεκέμβριο

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
22 Οκτωβρίου 2020
στα ΕΛΛΑΔΑ
Share on FacebookShare on Twitter

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV βρέθηκε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, του οποίου οι προβλέψεις για την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας έχουν αποδειχθεί έγκυρες, μέχρι σήμερα. Ο κ. Σαρηγιάννης είπε χαρακτηριστικά πως «είμαστε στο κακό σενάριο Έχει αρχίσει και κλείνει το παράθυρο ευκαιρίας μέχρι τις 21 Οκτωβρίου που είχαμε πει».

Related Posts

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ CANDIA: ΒΙΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ – ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

ISOMAT! Υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης

ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤON ΟΜΙΛΟ ΙSOMAT ΣΤΑ BUILDING MATERIALS AWARDS 2022

Η εξειδίκευση των μέτρων – Οι ανακοινώσεις των αρμόδιων υπουργών

Παράλληλα, ο καθηγητής του ΑΠΘ σημείωσε πως το «μάσκες παντού» μπορεί ακόμη να λειτουργήσει και συμπλήρωσε τα εξής: «Τέλος Νοεμβρίου, αν δεν πάρουμε μέτρα, τα κρούσματα θα έχουν φτάσει τα 1.400 καθημερινά και μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε 2.000 κρούσματα. Αν επιβάλλουμε το «μάσκα παντού», τα καθημερινά κρούσματα θα πέσουν στα 170… Μέχρι τέλος Νοεμβρίου οι θάνατοι, αν δεν παρθούν μέτρα, θα έχουν φτάσει συνολικά τους 900».

Επιπλέον, ο κ. Σαρηγιάννης τόνισε πως φέτος τον χειμώνα δεν θα πρέπει να προτιμήσουμε τα τζάκια για τη θέρμανσή μας, καθώς το κάψιμο των ξύλων μπορεί να εντείνει τη διασπορά του κορονοϊού.

Βατόπουλος: Έρχονται σκληρά μέτρα – Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος
Την ίδια ώρα, μιλώντας και εκείνος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, δήλωσε πως φτάσαμε στο σημείο που «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος».

Ο κ. Βατόπουλος σημείωσε: «Θα εφαρμοστούν οσονούπω σκληρά μέτρα. Δεν υπάρχει κατανόηση από τον κόσμο για τα μέτρα», ενώ έκανε λόγο για «ραγδαία αύξηση κρουσμάτων». Παράλληλα, τόνισε: «Υπάρχει ο αναγκαίος συνωστισμός και ο μη αναγκαίος. Φτάσαμε σε ένα σημείο: όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος».

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Κατάργηση εγγραφής
Previous Post

Ο Δήμος της Πρέβεζας τιμά τους Δωρητές του

Next Post

Λιμενικοί “μπλόκαραν” παράνομους μετανάστες στην Πάργα

Next Post

Λιμενικοί “μπλόκαραν” παράνομους μετανάστες στην Πάργα

Τελευταία Νέα

Τοπικά Νέα

Θανάσης Ανωγιάτης: Με αφορμή την πρόσληψη Γενικού Διευθυντή στη ΔΕΥΑΠ – Για μία ακόμη φορά η Δημοτική αρχή εκπλήσσει αρνητικά – Preveza Post

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
16 Αυγούστου 2022
0
40

Ως αιρετό μέλος και εκπρόσωπος της αντιπολίτευσηςστο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, είμαι αναγκασμένος να τοποθετηθώ δημόσια, σχετικά με τη διαδικασία...

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοφιλή Νέα

”Έφυγε” για την γειτονιά των Αγγέλων ο 20χρονος Νίκος – Preveza Post

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
8 Αυγούστου 2022
0
115

Πρέβεζα: Το κράνος έσωσε 17χρονο σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στα Λουτρά – Preveza Post

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
10 Αυγούστου 2022
0
104

Μάγεψε ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο Mango Beach bar (φωτογραφίες) – Preveza Post

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
12 Αυγούστου 2022
0
68

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Daily Magazine
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2020 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Συνεντεύξεις

© 2020 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.