Συνελήφθη πατέρας για ασέλγεια σε βάρος της 3χρονης κόρης του


Χειροπέδες σε γιατρό που κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης του, στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση – έρευνα, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από το «Χαμόγελο του παιδιού», ο δράστης, ενεργώντας κατά μόνας και ευρισκόμενος με την ανήλικη κόρη του, εντός του αυτοκινήτου του, διενήργησε γενετήσια πράξη μαζί της.

Από την μητέρα της ανήλικης και πρώην σύζυγο του φερόμενου ως δράστη, υποβλήθηκε σε βάρος του έγκληση διότι επέστρεψε την ανήλικη τέσσερις ώρες αργότερα από την ώρα που ορίζει η πράξη επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο δράστης που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας στις 27-2-2024, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη στην αστυνομία όπου συνελήφθη και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημελειοδικών Κατερίνης.

Η ανήλικη εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου η οποία διορίσθηκε για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνη. Παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Το όχημα του φερόμενου ως δράστη, μεταφέρθηκε στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία προκειμένου εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό.

Στην κατοχή δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Πηγή: Larissanet.gr

Πηγή

www.real.gr

Next Post