Τι λέει η 20χρονη που έπεσε θύμα revenge porn στην Πιερία


«Για ακόμη μία φορά κατάφερες να ξεφτιλιστείς και μαζί με εσένα, πήρες στον λαιμό και την οικογένειά σου».

H 20χρονη από την Πιερία που έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας μιλά για τις απειλές και τη δημοσιοποίηση προσωπικών φωτογραφιών της, ενώ καταγγέλλει ότι ο άντρας που κρύβεται πίσω από αυτά συνεχίζει να δημιουργεί ψεύτικα προφίλ και να την εκφοβίζει.

«Δεν έχει σταματήσει ούτε μία μέρα. Ακόμα και σήμερα το έχει κάνει», λέει η καταγγέλλουσα μιλώντας στο MEGA.

Το κορίτσι παλεύει εδώ και 6 χρόνια να γλιτώσει από τις απειλές ενός άνδρα που, όπως ισχυρίζεται εκείνη, άρχισε να την βλέπει ερωτικά ενώ στην αρχή ήταν μόνο φίλοι. Ήταν μόλις 14 ετών, όταν άρχισε να την εκβιάζει. Της έλεγε πως αν δεν του στείλει γυμνές φωτογραφίες, θα βρει τρόπο να της κάνει κακό.

«Ξεκίνησε τότε στα 14 μου αφού μιλούσαμε φιλικά πάντα, το είδε διαφορετικά. Στη συνέχεια μου είπε ότι θέλει να προχωρήσουμε, εγώ δεν το δέχτηκα και μου είπε ή θα μου στείλεις φωτογραφίες ή θα σε βιάσω».

«Φοβόμουνα, δεν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου και σε κανέναν άλλο, ντρεπόμουνα. Αυτές οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο Facebook, στο Instagram, παντού και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, να με απειλεί, να με βρίζει, να στέλνει μηνύματα και σε άλλους, άντρες και γυναίκες. Πλέον νομίζω ότι δεν έχω ζωή, μου την έχει καταστρέψει. Έχει καταστρέψει την εφηβεία μου, τα πάντα… τα όνειρά μου», αναφέρει η καταγγέλλουσα.

Παρόλο που έχουν γίνει περιοριστικά μέτρα, η νεαρή ισχυρίζεται πως εκείνος συνεχίζει τα ίδια.

«Στο μεσοδιάστημα που είχε αυτούς τους όρους τον έχουν ξανασυλλάβει, έχει περάσει αυτόφωρο και τον έχουν αφήσει», λέει ο δικηγόρος της.

«Φοβάμαι πάρα πολύ για τη ζωή μου, αυτές οι απειλές οι καθημερινές, θα το κάνει κάποια στιγμή. Θα με σκοτώσει. Το υποσχέθηκε και μετά θα αυτοκτονήσει να μην μπει φυλακή», λέει η ίδια.

Τα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί στο FB με τα προσωπικά στοιχεία της κοπέλας είναι δεκάδες.

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτά, ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες του κοριτσιού, χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις και εκθέτει ανεπανόρθωτα μέχρι και σήμερα το 20χρονο κορίτσι.

«Είμαι σίγουρη πως θα με σκοτώσει»

Η 20χρονη κοπέλα είπε τα εξής: «Μου έστειλε απειλητικά μηνύματα και μου είπα πως ξεφτιλίστηκα. Θα έπρεπε να είχε σταματήσει μετά από όλα αυτό. Θέλω να δουν οι άντρες που με παίρνουν τηλέφωνο και θέλουν να κλείσουν ραντεβού μαζί, πως δεν είμαι εγώ αυτή που δημιουργεί αυτά το προφίλ. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Είμαι σίγουρη πως θα με σκοτώσει. Κάθε φορά που δημιουργεί ένα προφίλ, βάζει τον αριθμό τηλεφώνου μου και γράφει αισχρά σχόλια. Με αποτέλεσμα να παίρνουν τηλέφωνο άντρες και να θέλουν να κλείσουν ραντεβού μαζί μου. Δεν απαντάω στα τηλέφωνα. Δεν τον έχω πειράξει γιατί να γίνεται όλο αυτό σε εμένα, όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα λέει πως δεν φοβάται κανέναν και μου έχει υποσχεθεί πως δεν θα το σταματήσει ποτέ. Υπάρχει ένα προφίλ στο Facebook όπου έχει το όνομά μου και έχει βάλει φωτογραφίες μου. Θέλω να βρω την ησυχία μου, θέλω να τιμωρηθεί, δεν αντέχω άλλο. Μου Έχει καταστρέψει όλη την εφηβεία και εξαιτίας του δεν βρίσκω δουλειά. Είναι επικίνδυνος. Αυτή τη φορά θα με σκοτώσει. Θέλω να με βοηθήσει κάποιος, δεν αντέχω άλλο. Θα κάνει κακό και σε άλλες κοπέλες, και δεν πρέπει, δεν είναι σωστό».

«Δεν έχει καμία κοπέλα τον λόγο να ντρέπεται εάν κάνει αυτό που κάνω εγώ σήμερα. Πρέπει να μιλάει. Αν όχι στους γονείς της, σε κάποιον. Να μην φοβάται καμία», κατέληξε η 20χρονη.

 

Στο MEGA μίλησε ο δικηγόρος της κοπέλας, Γιάννης Αργυρόπουλος.

«Θέλω να μας κοιτάξουν κάποιοι λειτουργοί, καθώς όταν η κοπέλα απευθύνθηκε σε εκείνους, όπως και εγώ, η απάντησή τους ήταν  ‘’όλες το ίδιο λένε, να τους βάλουμε και από έναν αποκλειστικό αστυνομικό’’. Να σκεφτούν την απάντηση που μου έδωσαν πριν μερικά χρόνια. Θα υποβληθούν εκ νέου εγκλίσεις και θα φτάσουμε τις 10. Οι 4 έχουν εκδικαστεί, όπου οι 2 ήταν όταν ήταν ανήλικη η κοπέλα. Και στις 4 καταδικάστηκε. Είχε απαγόρευση επικοινωνίας με το θύμα αλλά και τους οικείους της. Μετά ήρθε ένα αυτόφωρο αλλά κανείς δεν είδε πως έχει παραβιάσει τους όρους αποφυλάκισής του. Μετά από πολλούς μήνες βγήκε ένα ένταλμα σύλληψης, εκείνος κρυβόταν και όλοι ήξεραν πού είναι. Του έθεσαν όρους αποφυλάκισης ξανά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν βλέπουμε να λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός για την προστασία του θύματος».

 

Πηγή

www.real.gr

Next Post