• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2026, 3:20
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ρούτσι: Για εμένα δεν υπάρχει Καθαρά Δευτέρα, δεν υπάρχουν γιορτές, γιατί μας διαλύσανε

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
22 Φεβρουαρίου 2026
στα ΕΛΛΑΔΑ
Share on FacebookShare on Twitter


Τον Πάνο Ρούτσι υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, ο οποίος μίλησε για το γεγονός που έχει σημαδέψει μια για πάντα τη ζωή του.

«Για εμένα δεν υπάρχει Καθαρά Δευτέρα, δεν υπάρχει Πάσχα, δεν υπάρχουν γιορτές. Γιατί μας διαλύσανε»,  είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου Ντένις που έχασε την ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη , περιγράφοντας τα συναισθήματά του, ενώ ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του αδικοχαμένου Ντένις που έχασε την ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις της 28ης Φεβρουαρίου, οπότε και συμπληρώνονται τρία χρόνια από την τραγωδία με 57 νεκρούς.

«Εκείνη την ημέρα με πήρε τηλέφωνο, “μπαμπά μου λέει, θα καθυστερήσω”, και περίμενα να με πάρει τηλέφωνο. Αλλά ποτέ δεν με πήρε. Μέχρι που είχε πάει 12:30 ώρα και τον παίρναμε τηλέφωνο, αλλά ήταν κλειστό. Δεν βλέπαμε την τηλεόραση εκείνη τη στιγμή και λέω στη σύζυγό μου, “πάω να δω λέω μήπως έχει μείνει από μπαταρία το παιδί, πάω στον σταθμό”. Μετά που έφτασα εκεί πέρα, είχαν φτάσει ήδη τα πρώτα ασθενοφόρα, κλαίγανε, ουρλιάζανε. Το παιδί μου δεν τον είδα εκεί. Είπα ότι ήταν το παιδί μου μέσα και μου απάντησαν “εύχομαι να είναι ζωντανός”» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Κοπήκαν τα πόδια μου. Και δεν θυμάμαι πώς έφτασα σπίτι να πάρω τη γυναίκα μου, να πάρουμε το αμάξι να φτάσουμε στο σημείο ακριβώς που ήτανε, που είχε ακόμα και φωτιά. Δεν μ’ αφήσαν να κατέβω κάτω. Προχωρήσαμε προς το νοσοκομείο. Εκεί ήταν ακόμα χειρότερα, είχαν έρθει όλοι οι συγγενείς στο αμφιθέατρο εκεί στο νοσοκομείο και απλά κλαίγαμε όλοι μαζί και περιμέναμε νέα. Έρχονταν τα ασθενοφόρα με τις σακούλες τις μαύρες και που έφτασα στο σημείο να πω σε κάποιον από αυτούς “άνοιξέ το, θέλω να δω αν είναι το παιδί μου”. Αλλά δεν γινότανε».

«Σε λίγες μέρες έρχεται αυτή η μαύρη επέτειος. Καλούμε όλο τον κόσμο να είναι δίπλα μας, όπως είναι. Περιμένουμε κάποιος στιγμή να μας πουν μία συγγνώμη. Να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουνε, με το δικαστήριο που περιμένουμε, 23 Μαρτίου», κατέληξε ο Πάνος Ρούτσι.

 





Πηγή

www.real.gr

Previous Post

Το βίντεο με τον γιατρό που συνελήφθη, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση του υπουργού Υγείας

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.