• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026, 22:01
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Γερμανία: Ιρανός επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
1 Ιουλίου 2024
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Ένας 34χρονος Ιρανός έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικών στους οποίους είχε προηγουμένως επιτεθεί με μαχαίρι, σε σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή Λάουφ αν ντερ Πέγκνιτς, κοντά στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας φέρεται να επιτέθηκε πρώτα φραστικά σε αστυνομικούς που επέβαιναν σε περιπολικό της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Όταν εκείνοι τον απέπεμψαν, ο 34χρονος συνέχισε να τους προκαλεί και, όταν βγήκαν από το αυτοκίνητο, τους απείλησε με μαχαίρι. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν πρώτα σπρέι πιπεριού, πυροβόλησαν προειδοποιητικά στον αέρα και τελικά πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον άνδρα στην κοιλιακή χώρα. Στον τραυματία παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν έκανε λόγο για «αυτοάμυνα» από την πλευρά των αστυνομικών, τονίζοντας ότι είναι ωστόσο λυπηρό ότι ο άνθρωπος πέθανε. «Δυστυχώς αυξάνονται συνεχώς αυτού του είδους τα περιστατικά», δήλωσε ο κ. Χέρμαν, παραπέμποντας στην δολοφονία του αστυνομικού στο Μανχάιμ από 24χρονο Αφγανό και στην πρόσφατη δολοφονία του ελληνικής καταγωγής Φίλιππου Τσάνη από έναν 18χρονο Σύρο στο Μπαντ Οϊενχάουζεν.

Σύμφωνα με την Βαυαρική Ραδιοτηλεόραση, ο Ιρανός, ο οποίος είχε φθάσει στην Γερμανία το 2015, είχε υποβάλΛει αίτηση ασύλου η οποία είχε απορριφθεί και ήταν ήδη σεσημασμένος, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους για πλαστογραφία και απόπειρα απάτης.



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Γαλλία – εκλογές : Αποσύρονται από τον β’ γύρο 169 υποψήφιοι βουλευτές

Next Post

Εύα Καϊλή: «Είναι fake news»

Next Post

Εύα Καϊλή: «Είναι fake news»

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.