• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2026, 17:08
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Φρέντι Μπελέρης: Αναβλήθηκε για τις 11 Δεκεμβρίου η δίκη

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
4 Δεκεμβρίου 2023
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Την αναβολή για τις 11 Δεκεμβρίου της εκδίκασης του αιτήματος του Φρέντι Μπελέρη για αποφυλάκισή του ώστε να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας, αποφάσισε σήμερα (04/12) το ειδικό δικαστήριο κατά της διαφθοράς στα Τίρανα.

Η εκδίκαση του αιτήματος αυτού στο συγκεκριμένο δικαστήριο εναντίον της διαφθοράς έγινε κατόπιν σχετικής αποφάσεως του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας όπου είχε προσφύγει ο Μπελέρης.

Η διακοπή έγινε εξαιτίας κάποιων εγγράφων που έλειπαν και δεν μπορούσαν οι δύο πλευρές να πιστοποιήσουν πότε τα παρέλαβαν, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να ζητήσει να προσκομίσουν νέα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο Φρέντι Μπελέρης, παίρνοντας τον λόγο, τόνισε ότι οι πολίτες της Χειμάρας του έχουν δώσει το δικαίωμα να είναι δήμαρχος. «Είναι αδύνατον ο πρώην δήμαρχος να ασκεί τα καθήκοντά του και εγώ δεν μπορώ. Πιστεύω ότι είναι μια αδικία. Πρέπει να λάβει τέλος και να μου δώσετε το δικαίωμα να κάνω την ορκωμοσία».

Η δίκη ωστόσο συνεχίζεται αύριο (05/12) ως προς το δεύτερο σκέλος της δίωξης, αυτό της εξαγοράς ψήφων.

 

 



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Σκόπια: Εντοπίστηκε νεκρή 14χρονη που είχε απαχθεί

Next Post

Ο πρωτογενής τομέας καταλύτης λύσεων απέναντι στην κλιματική κρίση

Next Post

Ο πρωτογενής τομέας καταλύτης λύσεων απέναντι στην κλιματική κρίση

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.