Πλημμυρισμένο είναι μεγάλο μέρος της Λάρισας καθώς υπερχείλισε τη νύχτα ο Πηνειός, έσπασαν αναχώματα και το νερό μπήκε στην πόλη.
Ο Πηνειός φούσκωσε και η Λάρισα πνίγηκε στα λασπόνερα. Εγκλωβισμένοι στα μπαλκόνια τους αμέτρητοι πολίτες, οι οποίοι είναι οργισμένοι με την απουσία του κρατικού μηχανισμού.
Εκκενώθηκαν τα χωριά Φαλάνη, Κουλούρι και Δασοχώρι και έγινε απομάκρυνση κατοίκων από Αμπελώνα και Βρυότοπο.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr πλημμύρισαν οι συνοικίες της Λάρισας Άγιος Θωμάς, Νέα Σμύρνη, περιοχή ΔΕΥΑΛ, εργατικές Γιάννουλης και περιοχή ΑΤΑ.
Στον Άγιο Θωμά τραγικές οι εικόνες με πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν κόσμο προσεγγίζοντας τα σπίτια με τις βάρκες.
Το Άλσος στο Αλκαζάρ «βούλιαξε» στα νερά ενώ η γέφυρα πριν την Γιάννουλη βρίσκεται σε οριακό σημείο στον δρόμο Λάρισας-Κοζάνης, καθώς η στάθμη του νερού ανέβηκε επικίνδυνα.
Άγιος Θωμάς:
Νέα Σμύρνη:
Εργατικές κατοικίες Γιάννουλης:
Οδός Σεφέρη και περιοχή ΑΤΑ





Πηγή
www.real.gr

























