• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2026, 16:34
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

«Καλώ τον Στέφανο Κασσελάκη να αποσύρει το εξώδικο»

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
10 Οκτωβρίου 2024
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


«Όσο απαράδεκτη είναι η διαρροή στα μέσα ενημέρωσης ενός μόνo Πόθεν Έσχες τόσο 100 φορές πιο απαράδεκτο είναι να στέλνει ο υποψήφιος πρόεδρος, κατά δήλωσή του, εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θέλει να ηγηθεί», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης, εξερχόμενος από την Πολιτική Γραμματεία του Κόμματος, στην οποία όπως είπε τοποθετήθηκε και συνέχισε:

«Δήλωσα προς κάθε κατεύθυνση ότι απαιτώ το δικό μου Πόθεν Έσχες, αλλά και των άλλων, να αναρτηθεί σήμερα. Είναι δημόσια. Ξέραμε πολύ καλά από την στιγμή που αυτή την απόφαση πήρε η Κεντρική Επιτροπή, ότι χρειάζονταν οι υπογραφές και το Πόθεν Έσχες που θα δημοσιοποιούνταν. Εγώ ζητάω, το δικό μου, να αναρτηθεί σήμερα. Και ζητώ να γίνει το ίδιο και από τους άλλους.

Δεύτερον καλώ τον Στέφανο Κασσελάκη, σήμερα, μέσα σε μία δύο ώρες, να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο προς το κόμμα, την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θέλει να ξαναηγηθεί, μέσα από την συλλογική δημοκρατική διαδικασία.

Τρίτο και σημαντικότερο. Καλώ όλους τους υποψήφιους να ορίσουμε άμεσα, αύριο μεθαύριο, ένα ραντεβού, με την ευθύνη της Ράνιας της Σβίγκου, της Γραμματέως, είτε με εμάς τους πέντε, εγώ αυτό προτιμώ, είτε με εκπροσώπους μας, για να ορίσουμε ημερομηνίες debate, μάλλον κάποια πρέπει να γίνουν και πριν από το Συνέδριο. Να ορίσουμε την διαδικασία, να μπούμε σε μια διαδικασία προεκλογική, με ομόνοια και με προγραμματική αντιπαράθεση και όχι με αυτή την παραπολιτική, η οποία βγάζει μια πολύ άσχημη εικόνα προς τα έξω.

Δεν μπαίνει εδώ θέμα διαγραφής, εννοείται. Υποψήφιο πρόεδρο; Νομίζω ακροθιγώς κάποιοι το έθεσαν στην βάση ότι είχε στείλει εξώδικο. Αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει στην διαγραφή υποψήφιου προέδρου. Αυτό δείχνει αδυναμία. Η απάντηση για το εξώδικο θα δοθεί. Εγώ τον καλώ, προσωπικά τον καλώ, να αποσύρει το εξώδικο και να καταλάβει ποιο είναι. Από εκεί και πέρα θα υπάρξει η απάντηση της Πολιτικής Γραμματείας που θα βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Απλά το λέω για να προχωρήσουμε με όρους πολιτικής και όχι παραπολιτικής και κακομοιριάς. Θα προχωρήσουμε γιατί ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση και να ρίξει αύριο μεθαύριο τον Μητσοτάκη. Αυτό είναι ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος το καταλαβαίνει, συμπεριφέρεται ανάλογα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει κάνει αυτές τις κακομοιριές», είπε ο κ. Πολάκης.



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Bayesian: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το ναυάγιο

Next Post

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στο Νεοχώρι Καρδίτσας

Next Post

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στο Νεοχώρι Καρδίτσας

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.