• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Σάββατο, 30 Μαΐου 2026, 6:20
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Οι εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και τα σχόλια Ανδρουλάκη για την… βροχή και τα γκολ

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
8 Απριλίου 2024
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές 2024. Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο, από το οποίο δεν έλειπαν οι εκπλήξεις.

Μεταξύ των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν ήταν ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής (εκλεγμένος με τη ΝΔ) Θοδωρής Ζαγοράκης, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, η πρώην πρωταθλήτρια στον ακοντισμό Άννα Βερούλη και ο συνδικαλιστής αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Σάκη Αρναούτογλου, το οποίο είχε ακουστεί εδώ και καιρό, ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε: «Και τώρα που παρουσιάσαμε τον Σάκη Αρναούτογλου, θα σας κάνω και εγώ μια καιρική πρόβλεψη. Την 9η Ιουνίου θα βρέξει ΠΑΣΟΚ».

Στη συνέχεια, όταν ήρθε η σειρά της Άννας Βερούλη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στις «9 Ιουνίου ρίχνουμε μακριά το ακόντιο για να κάνουμε πρωταθλητισμό στις ευρωπαϊκές εκλογές».

Μετά την παρουσίαση όλων των υποψηφίων ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον Θοδωρή Ζαγοράκη τον ρώτησε «τώρα όπως μας βλέπεις θα βάλουμε γκολ;» και στη συνέχεια πρόσθεσε «σχέδιο έχουμε, πάθος έχουμε, ομάδα έχουμε και θα νικήσουμε την 9η Ιουνίου».

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσε έντονα ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης οδεύει προς το ΠΑΣΟΚ και αναμένεται να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Μάλιστα η σχετική φημολογία πήρε φωτιά όταν διαπιστώθηκε ότι το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη δεν ήταν στη λίστα των 28 πρώτων υποψηφίων της ΝΔ για την ευρωβουλή.

Το enikos.gr είχε αποκαλύψει το γεύμα που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην Δροσιά. Ένα γεύμα που, όπως τελικά αποδείχθηκε, είχε πράγματι μενού…ευρωεκλογών.

 



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Νεκρός Παλαιστίνιος κρατούμενος επί 38 χρόνια σε φυλακή του Ισραήλ

Next Post

Συναυλία Χορωδιακής Μουσικής από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

Next Post

Συναυλία Χορωδιακής Μουσικής από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.