• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 26 Μαΐου 2026, 0:50
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Το μέλλον των παιδιών μας εξαρτάται από την παιδεία

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
13 Σεπτεμβρίου 2025
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


Το 3ο και 17ο δημοτικό Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε για τον αγιασμό της σχολικής χρονιάς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, όπου συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο TikTok, «Θέλω να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς! Το μέλλον της πατρίδας μας είναι τα παιδιά μας. Και το μέλλον των παιδιών μας εξαρτάται από την παιδεία και ιδιαίτερα από τη δημόσια παιδεία».

«Για αυτό, πρέπει να είναι προτεραιότητά μας να την ενισχύσουμε με υποδομές λειτουργικές και ασφαλείς σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, με σύγχρονα προγράμματα, όπως στις ευρωπαϊκές χώρες, με κίνητρα για τους εκπαιδευτικούς. Και, βέβαια, πρέπει επιτέλους να επενδύσουμε στην ειδική αγωγή για να πετύχουμε το σχολείο της συμπερίληψης», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «η πρωτοβουλία μας για το Εθνικό Απολυτήριο έγινε ώστε το σχολείο να πάψει να εξελίσσεται σ’ ένα κέντρο εξετάσεων, αλλά να έχουν επιτέλους τα παιδιά μας μια παιδεία που επενδύσει στην κριτική τους σκέψη, στη δημιουργία, μειώνει το άγχος τους αλλά και το κόστος για τους γονείς. Αυτή η παιδεία αξίζει στα παιδιά μας και εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερος προς αυτήν την κατεύθυνση».

«Η δημόσια παιδεία είναι προτεραιότητα για να έχουμε μία χώρα με μικρότερες ανισότητες, μία χώρα όπου οι επόμενες γενιές θα έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Η δημόσια παιδεία είναι αυτή που θα δημιουργήσει μία Ελλάδα για όλους τους Έλληνες», κατέληξε.

@nikos.androulakisΘέλω να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς! Το μέλλον της πατρίδας μας είναι τα παιδιά μας. Και το μέλλον των παιδιών μας εξαρτάται από την παιδεία και ιδιαίτερα από τη δημόσια παιδεία. Για αυτό, πρέπει να είναι προτεραιότητά μας να την ενισχύσουμε με υποδομές λειτουργικές και ασφαλείς σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, με σύγχρονα προγράμματα, όπως στις ευρωπαϊκές χώρες, με κίνητρα για τους εκπαιδευτικούς. Και, βέβαια, πρέπει επιτέλους να επενδύσουμε στην ειδική αγωγή για να πετύχουμε το σχολείο της συμπερίληψης. Η πρωτοβουλία μας για το Εθνικό Απολυτήριο έγινε ώστε το σχολείο να πάψει να εξελίσσεται σ’ ένα κέντρο εξετάσεων, αλλά να έχουν επιτέλους τα παιδιά μας μια παιδεία που επενδύσει στην κριτική τους σκέψη, στη δημιουργία, μειώνει το άγχος τους αλλά και το κόστος για τους γονείς. Αυτή η παιδεία αξίζει στα παιδιά μας και εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερος προς αυτήν την κατεύθυνση.  Η δημόσια παιδεία είναι προτεραιότητα για να έχουμε μία χώρα με μικρότερες ανισότητες, μία χώρα όπου οι επόμενες γενιές θα έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Η δημόσια παιδεία είναι αυτή που θα δημιουργήσει μία Ελλάδα για όλους τους Έλληνες.♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Androulakis





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

O οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας

Next Post

ΠΑΣ Πρέβεζα – Εντυπωσιακός και στο δεύτερο φιλικό, 5-0 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού!

Next Post

ΠΑΣ Πρέβεζα – Εντυπωσιακός και στο δεύτερο φιλικό, 5-0 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού!

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.