• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Σάββατο, 25 Ιουλίου 2026, 19:32
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Πολιτική

Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως «αποκάλυψη» κάτι που έχει απαντηθεί πριν από 1 χρόνο στη Βουλή

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
3 Μαρτίου 2025
στα Πολιτική
Share on FacebookShare on Twitter


«Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως “αποκάλυψη” κάτι που έχει απαντηθεί και μάλιστα πριν από 1 χρόνο στη Βουλή. Πολιτικά κόμματα έχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς εργαλειοποίησης και παραπληροφόρησης για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη από μια εθνική τραγωδία», σχολιάζει, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «Χ», ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, τις ανακοινώσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης αναφορικά με τη χρηματοδότηση της περιφέρειας Θεσσαλίας από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης για την κάλυψη οικονομικών αναγκών που προέκυψαν μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Μάλιστα ο κ. Μαρινάκης κάτω από το σχόλιο του αναδημοσιεύει την ανάρτηση που είχε κάνει νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης απαντώντας στις ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το ίδιο θέμα.

Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως «αποκάλυψη» κάτι που έχει απαντηθεί & μάλιστα πριν από 1 χρόνο στη Βουλή. Πολιτικά κόμματα έχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς εργαλειοποίησης & παραπληροφόρησης για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη από μια εθνική τραγωδία https://t.co/szf8cH47Zc

— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) March 2, 2025

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Καραμέρος, είχε σχολιάσει για συνέντευξη του Παύλου Μαρινάκη ότι «ο εκπρόσωπος μίας κυβέρνησης που θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί εδώ και 48 ώρες» έκανε «πως δεν γνώριζε ποιος και πως χρηματοδότησε το μπάζωμα στα Τέμπη».

«Για τα 647.862,80 που κατέληξαν, ακόμα και προς εταιρεία που έκοψε τιμολόγιο ενώ ακόμα δεν είχε συσταθεί, υπέγραψαν αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και ο υφυπουργός Γιάννης Τσακίρης, προκειμένου ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλος να συντονίσει στη συνέχεια το μπάζωμα των στοιχείων, όπως ο ίδιος ομολόγησε δημόσια με δύο δελτία τύπου στις 3 και 6 Μαρτίου 2023», τόνισε ο κ. Καραμέρος.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξέρει όλη την αλήθεια. Αλλά πώς να βρει το θάρρος να παραδεχτεί δημόσια το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί, μεταξύ των άλλων αδικημάτων, και κακουργηματική απιστία κατά του Δημοσίου;», κατέληξε στην ανακοίνωσή του.





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Βρετανία: Θερμή υποδοχή του Ζελένσκι από τον πρωθυπουργό Στάρμερ

Next Post

Φθιώτιδα: Δύο τραυματίες από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών

Next Post

Φθιώτιδα: Δύο τραυματίες από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.