• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Σάββατο, 4 Ιουλίου 2026, 9:20
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Τοπικά Νέα

Με την υπογραφή Γεωργάκου μπήκε στην τελική φάση υλοποίησης  το έργο «WiFi4GR –Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο»

Από Preveza Post
19 Απριλίου 2024
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter


από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Σε συνέχεια του MOU που είχε υπογράψει ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος με τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αναφορικά με το έργο για προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση, σύνδεση και λειτουργία σημείων ασύρματης πρόσβασης – WiFi (Hotspots) στο διαδίκτυο σε διάφορες περιοχές του Δήμου και με την επίσκεψη του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας NOVA κου Αντώνη Κωνσταντά, την Πέμπτη 18 Απριλίου, η οποία θα αναλάβει την υλοποίησή του, μπήκαν οι υπογραφές της επικύρωσης για  τις 19 Περιοχές Κάλυψης στο Δήμο Πρέβεζας με τα 43 Access points για ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας δήλωσε σχετικά:

«Η πρόκληση της ψηφιακής μετάβασης και επανάστασης σε κάθε της διάσταση από την εσωτερική λειτουργία του Δήμου έως και την αξιοποίηση κάθε ψηφιακού εργαλείου σε επίπεδο διαδραστικής επαφής με τους δημότες και IOT, αποτελούσε για εμένα και το συνδυασμό μας προτεραιότητα από το 2019.

Η δυνατότητα ενός δικτύου ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο είναι άμεσα συνδεδεμένη και με την τουριστική μας ανάπτυξη ως παροχή στους επισκέπτες αλλά και συμβάλει και στην εναρμόνιση του Δήμου μας και κάθε Δημοτικής Ενότητας στη ψηφιακή εποχή. Δεν σταματάμε εδώ έχουμε σε αναμονή το πρόγραμμα SMART CITY καθώς και τα σχετικά πεδία με ψηφιακές αναπτύξεις από το εγκεκριμένο ΣΒΑΑ αλλά και τη συμμετοχή μας σε διακρατικά προγράμματα όπως το ΙNTERREG για την ανταλλαγή καλών πρακτικών μέσα από τη δράση CIVITEC.

O  Δήμος μας εναρμονίζεται διαρκώς στη ψηφιακή εποχή και τα επόμενα χρόνια έχουμε δρομολογήσει μία σειρά έργων και δράσεων προς όφελος όλων των Δημοτών».



Πηγή

onprevezanews.gr

Previous Post

Για μια ακόμη φορά η υποκρισία περισσεύει

Next Post

Καλεί σε αυτοσυγκράτηση για να αποφευχθεί ευρύτερη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή

Next Post

Καλεί σε αυτοσυγκράτηση για να αποφευχθεί ευρύτερη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.