• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 12 Μαΐου 2026, 10:27
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Τοπικά Νέα

«Ο Αλέξανδρος δολοφονήθηκε μέσα στην πισίνα» – Σοκάρουν οι γονείς του 21χρονου κελευστή ΟΥΚ

Από Preveza Post
8 Ιουλίου 2025
στα Τοπικά Νέα
Share on FacebookShare on Twitter


Καταγγελία-σοκ από τους γονείς του Αλέξανδρου Κετίκογλου για τις συνθήκες θανάτου του 21χρονου κελευστή του Πολεμικού Ναυτικού κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του εκπαίδευσης στη Σχολή Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ), στις 29 Νοεμβρίου 2024, στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

Σε επίσημο δελτίο τύπου που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, οι γονείς του αδικοχαμένου Αλέξανδρου κάνουν λόγο όχι για ατύχημα ή αμέλεια, αλλά για εν ψυχρώ δολοφονία μέσα στην πισίνα, κατά τη διάρκεια «ανηλεούς, τιμωρητικού, ατομικού καψονιού», που – όπως αναφέρουν – εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια υπευθύνων της εκπαίδευσης οι οποίοι δεν έπραξαν το παραμικρό για να το αποτρέψουν.

Όπως τονίζουν, η οργή τους επιβεβαιώνεται από το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας, αλλά και από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, καθώς και από τεχνικές εκθέσεις επιστημόνων κύρους, που απορρίπτουν οποιοδήποτε παθολογικό ή άλλο φυσικό αίτιο θανάτου.

Μέσω του συνηγόρου τους, Αναστασίου Μακρή, ζητούν από τη Δικαιοσύνη την αναβάθμιση της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, καθώς και τη δίωξη όλων των υπευθύνων, ώστε – όπως δηλώνουν – να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι και να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους που είχε όνειρο ζωής να υπηρετήσει ως ΟΥΚάς την πατρίδα του.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει βαθύ σοκ και αναμένεται να εξελιχθεί σε σημείο καμπής για τη λειτουργία των ειδικών δυνάμεων, φέρνοντας στο προσκήνιο τη συζήτηση για τα όρια και τις ευθύνες της στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.



Πηγή

onprevezanews.gr

Previous Post

Τέξας: Αυξήθηκαν σε 91 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Next Post

Νέα επίθεση σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων στην Ερυθρά Θάλασσα

Next Post

Νέα επίθεση σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων στην Ερυθρά Θάλασσα

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.