Γκάμπι Πετίτο: Το FBI επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε στο δάσος ανήκει στην 22χρονη | ενότητες, κόσμος


Τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν σε περιοχή του Εθνικού Δάσους Μπρίτζερ- Τέτον επιβεβαιώθηκε οτι ανήκουν στην 22χρονη Γκάμπι Πετίτο, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί στα τέλη Αυγούστου στη Φλόριντα, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι αναψυχής μαζί με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λάντρι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Πετίτο, Ρίτσαρντ Στάφορντ, επιβεβαίωσε με επιστολή του στο Business Insider ότι η σορός ανήκει στην 22χρονη.

Η σορός της Πετίτο εντοπίστηκε κοντά στο Spread Creek την Κυριακή μετά από εκτεταμένη έρευνα που διεξήχθη από πράκτορες του FBI, στην οποία συνέβαλαν καθοριστικά τα social media και άνθρωποι που με κάποιο τρόπο συναντήθηκαν τον Αύγουστο με το ζευγάρι.

Παράλληλα οι αρχές της Φλόριντα ανακοίνωσαν ότι διερευνούν πλάνα από κάμερα για κυνήγι ελαφιών, στα οποία φαίνεται ταξιδιώτης, η φιγούρα του οποίου μοιάζει με τον Μπράιαν Λάντρι, να κάνει πεζοπορία στην έρημο.

Ο Σαμ Μπας ανέφερε ότι εντόπισε τον άντρα να φέρει σακίδιο στις 6:17 το πρωί της Δευτέρας, στην πόλη Μπέικερ της Φλόριντα. Το σημείο βρίσκεται περίπου 500 μίλια μακριά από το σπίτι του Λάντρι στο Νορθ Πορτ.

«Δεν λέω ότι αυτός είναι, αλλά όποιον κατέγραψε η κάμερά μου το πρωί στο Μπέικερ, ταιριάζει πολύ στην περιγραφή του Μπράιαν Λάντρι» έγραψε ο Μπας στο Facebook. 

Ήδη, υπήρξε επικοινωνία με τις αρχές, ενώ οι άνθρωποι στην περιοχή είναι προσεκτικοί.





Πηγή

www.real.gr

Next Post