• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2026, 10:05
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Επιβάτης που φορούσε «15 μάσκες» ούρλιαζε ότι οι ομοφυλόφιλοι «του προκαλούν καρκίνο»

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
7 Οκτωβρίου 2025
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Αναστάτωση στον αέρα σημειώθηκε σε πτήση από τη Μινεάπολη προς το Νιούαρκ, στις ΗΠΑ, όταν ένας επιβάτης που φορούσε «τουλάχιστον 15 μάσκες» προκάλεσε πανικό μέσα στο αεροπλάνο, φωνάζοντας παραληρηματικά ότι «οι ομοφυλόφιλοι του προκαλούν καρκίνο».

Η πτήση της Sun Country Airlines αναγκάστηκε να εκτρέψει την πορεία της και να προσγειωθεί εκτάκτως στο Σικάγο. Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί το πρωί της Παρασκευής με προορισμό το Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ, όταν η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, τον επιβάτη Seth Evans, ο άνδρας άρχισε να φωνάζει αμέσως μετά την απογείωση, ισχυριζόμενος ότι τον «κυνηγούν συμμορίες gay».

Όπως είπε ο Evans στη Minnesota Star Tribune, «το χάος ξεκίνησε τη στιγμή που το αεροπλάνο απογειώθηκε, όταν άρχισε να παραληρεί ότι τον καταδιώκουν gay άνθρωποι».

Ο άνδρας συνέχισε να φωνάζει πως τον «ακτινοβολούν» και τον «ψήνουν» οι ομοφυλόφιλοι, υποστηρίζοντας ότι του προκαλούν καρκίνο. Ο μάρτυρας πρόσθεσε ότι, ίσως για να «προστατευτεί» από την υποτιθέμενη απειλή, ο επιβάτης φορούσε «τουλάχιστον 15 μάσκες» στο πρόσωπό του.

Σε κάποια στιγμή, ο άνδρας φώναξε επίσης: «Ο Τραμπ είναι εδώ!». Ανάμεσα στα ξεσπάσματά του, ωστόσο, έβρισκε χρόνο να καθίσει ήρεμα και να παίξει Candy Crush, πριν ξανασηκωθεί και αρχίσει να φωνάζει με όλη του τη δύναμη.

Το σημείο καμπής ήρθε όταν άρχισε να ουρλιάζει πως «το αεροπλάνο πέφτει», προκαλώντας πανικό στους επιβάτες.

Η πτήση αναγκάστηκε τότε να προσγειωθεί εκτάκτως στο διεθνές αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο, όπου ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε με χειροπέδες από την αστυνομία του Σικάγο. Οι επιβάτες στη συνέχεια ανακρίθηκαν από τις αρχές, πριν το αεροσκάφος απογειωθεί ξανά και ολοκληρώσει το ταξίδι του προς το Νιούαρκ.

Σε ανακοίνωσή της, η Sun Country Airlines ανέφερε: «Η πτήση προσγειώθηκε χωρίς κανένα συμβάν και ο επιβάτης παραδόθηκε στις αρχές και απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος».

Με πληροφορίες από: New York Post





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Πάργας προχωρούν σε έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου

Next Post

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση κυκλώματος εκμετάλλευσης αλλοδαπών – 170 προσαγωγές και 6 συλλήψεις

Next Post

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση κυκλώματος εκμετάλλευσης αλλοδαπών - 170 προσαγωγές και 6 συλλήψεις

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.