Ινδονησία: Συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το μοιραίο υποβρύχιο – Το πλήρωμα τραγουδά «αντίο» | ενότητες, κόσμος


Ραγίζει καρδιές βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τα μέλη του πληρώματος του υποβρυχίου της Ινδονησίας που βρέθηκε διαλυμένο στον βυθό της θάλασσας, να παίζουν μουσική και να τραγουδούν «αντίο» λίγες μόλις εβδομάδες πριν τον θάνατό τους.

Το υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού της Ινδονησίας το οποίο είχε χαθεί από τα ραντάρ την προηγούμενη εβδομάδα στα νερά ανοιχτά του Μπαλί βρέθηκε στο βυθό, διαλυμένο σε τρία κομμάτια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για δυστύχημα το οποίο προκλήθηκε μετά από έκρηξη στο σύστημα εκτόξευσης τορπίλης κατά την διάρκεια στρατιωτικής άσκησης.

Ανάμεσα στα μέλη που απεικονίζονται στο βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Guardian να τραγουδούν είναι και ο κυβερνήτης τους, Heri Oktavian.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι τα μέλη του πληρώματος τραγουδούσαν μία γνωστή επιτυχία στην Ινδονησία, το όνομα του οποίου σημαίνει «Αντίο». «Παρόλο που δεν είμαι έτοιμος να σε αποχωριστώ, δεν είμαι έτοιμος να ζήσω χωρίς εσένα. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο», τραγουδούν οι ναυτικοί. 

Όπως αναφέρει η Guardian, το βίντεο ήταν αποχαιρετιστήριο για τον απερχόμενο διοικητή του υποβρυχίου του οποίου ο αντικαταστάτης ανέλαβε στις αρχές Μαρτίου.





Πηγή

www.real.gr

Next Post