• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2026, 18:19
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Ιράν και Ισραήλ πρέπει να κάνουν συμφωνία για ειρήνη και θα κάνουν

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
16 Ιουνίου 2025
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Πολλές συναντήσεις και συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, σύντομα θα επιτευχθεί ειρήνη, έγραψε σε ανάρτηση ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού προηγουμένως επέμεινε ότι το Ισραήλ και το Ιράν πρέπει να συνάψουν συμφωνία, φέρνοντας για παράδειγμα την Ινδία και το Πακιστάν.

«Οι δύο χώρες πρέπει να κάνουν συμφωνία και θα κάνουν, όπως πέτυχα να κάνουν το Πακιστάν και η Ινδία», αναφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτησή του, στο Truth Social.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει:

«Το Ιράν και το Ισραήλ πρέπει να κάνουν μια συμφωνία και θα κάνουν μια συμφωνία, όπως έκανα την Ινδία και το Πακιστάν να κάνουν, σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιώντας το ΕΜΠΟΡΙΟ με τις Ηνωμένες Πολιτείες για να φέρουν τη λογική, τη συνοχή και τη λογική στις συνομιλίες με δύο εξαιρετικούς ηγέτες που ήταν σε θέση να πάρουν γρήγορα μια απόφαση και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!

Επίσης, κατά τη διάρκεια της πρώτης μου θητείας, η Σερβία και το Κοσσυφοπέδιο τα έβρισκαν σκούρα όπως έκαναν για πολλές δεκαετίες, και αυτή η μακροχρόνια σύγκρουση ήταν έτοιμη να ξεσπάσει σε ΠΟΛΕΜΟ. Το σταμάτησα (ο Μπάιντεν έβλαψε τις μακροπρόθεσμες προοπτικές με κάποιες πολύ ηλίθιες αποφάσεις, αλλά θα το διορθώσω, ξανά!).

Μια άλλη περίπτωση είναι η Αίγυπτος και η Αιθιοπία, και η διαμάχη τους για ένα τεράστιο φράγμα που έχει επιπτώσεις στον υπέροχο ποταμό Νείλο. Υπάρχει ειρήνη, τουλάχιστον προς το παρόν, λόγω της παρέμβασής μου, και θα παραμείνει έτσι!

Ομοίως, θα έχουμε ΕΙΡΗΝΗ, σύντομα, μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν! Πολλά τηλεφωνήματα και συναντήσεις πραγματοποιούνται τώρα. Κάνω πολλά, και ποτέ δεν παίρνω τα εύσημα για τίποτα, αλλά αυτό δεν πειράζει, οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ καταλαβαίνουν. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ!»

 





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Χριστοδουλίδης: Επικοινωνία με Νετανιάχου, Σίσι, Μητσοτάκη και αλ Ναχίαν

Next Post

Η ιστορία με τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνει πιο ξεκάθαρη

Next Post

Η ιστορία με τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνει πιο ξεκάθαρη

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.