Με ιστορικό βίας ο δράστης του πενταπλού φονικού


«Είχε έναν παράξενο αέρα», δήλωσε γείτονας του 33χρονου άνδρα που σκότωσε τη 35χρονη γυναίκα και τα 4 παιδιά του – δύο κορίτσια 10 και 7 ετών, ένα αγόρι 4 ετών και ένα βρέφος 9 μηνών – στον τηλεοπτικό σταθμό BFMTV.

Ο 33χρονος, γαλλικής υπηκοότητας, είχε μαχαιρώσει στο παρελθόν τη σύντροφό του, η οποία δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του.

Συνελήφθη στο προάστιο του Παρισιού Σεβράν, στο σπίτι του πατέρα του. Είπε στις αρχές ότι «γνωρίζει γιατί τέθηκε υπό κράτηση, μίλησε για τις προσωπικές κακουχίες του και την κατάθλιψή του», σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Από το 2017, ο 33χρονος παρακολουθείτο για ψυχιατρικές διαταραχές και κατάθλιψη. Στην οικία του βρέθηκαν συνταγές για ηρεμιστικά.

«Το ζευγάρι δεν έβγαινε ποτέ μαζί. Εκείνος πήγαινε μόνο να πάρει τα παιδιά του από το σχολείο. Ήταν πάντα σκυφτός. Όταν περπατούσε, κοιτούσε τα πόδια του. Φαινόταν καταθλιπτικός», δήλωσε στη Figaro γνωστός του ζευγαριού.

Από την έρευνα αποκαλύφθηκε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας μεταξύ του 33χρονου άνδρα και της 35χρονης γυναίκας από την Αϊτή που έγιναν ζευγάρι πριν από 14 χρόνια και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2023. Το ποινικό μητρώο του δράστη «στερείται από οποιουδήποτε προηγουμένου», υπογράμμισε ο εισαγγελέας.





Πηγή

www.real.gr

Next Post