• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2026, 22:26
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Ουκρανία: Μαζικοί βομβαρδισμοί της Ρωσίας εναντίον ενεργειακών υποδομών

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
8 Μαρτίου 2025
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας εξαπέλυσαν σήμερα «μαζικούς» βομβαρδισμούς βάζοντας στο στόχαστρο πολλές ουκρανικές ενεργειακές υποδομές, ανακοίνωσε μέσω Facebook ο υπουργός Ενέργειας της Ουκρανίας, ο Χέρμαν Χαλουστσένκο.

«Οι ενεργειακές υποδομές και αυτές του φυσικού αερίου σε περιφέρειες της Ουκρανίας υφίστανται εκ νέου μαζικούς βομβαρδισμούς με πυραύλους και drones», ανέφερε ο κ. Χαλουστσένκο. Πρόσθεσε ότι «λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για να σταθεροποιηθεί ο εφοδιασμός με ενέργεια και αέριο».

Russia launched massive attack on Ukraine’s energy and gas infrastructure with missiles and drones, targeting cities from Kharkiv to Ivano-Frankivsk. This is the first strike since the US stopped sharing early warning data pic.twitter.com/ur1ufEszDl

— Maria Avdeeva (@maria_avdv) March 7, 2025

«Η Ρωσία προσπαθεί να βλάψει τους απλούς Ουκρανούς βομβαρδίζοντας τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας και αερίου», «δεν εγκαταλείπει τον στόχο να μας στερήσει τον ηλεκτρισμό και τη θέρμανση», επέμεινε.

🇷🇺🔥🇺🇦 Massive Missile and Drone Strike on Ukraine’s Energy and Gas Infrastructure – Galushchenko

A large-scale missile and drone attack has struck energy and gas infrastructure across multiple regions of Ukraine. This was confirmed by Energy Minister Galushchenko, who reported… pic.twitter.com/wGKVCgE9ct

— Zlatti71 (@Zlatti_71) March 7, 2025

«Μείνετε στα καταφύγια», κατέληξε ο Χαλουστσένκο.


Ο δήμαρχος του Χαρκόβου (βορειοανατολικά), Ιχόρ Τερέχοφ, ανέφερε από την πλευρά του μέσω Telegram ότι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν τη νύχτα εξαιτίας πλήγματος σε «πολιτική υποδομή».

Overnight, Russia launched a massive missile and drone attack on Ukraine, targeting energy and gas infrastructure.

Energy Minister Halushchenko warned that the situation in the power system remains unstable.

There are victims in several cities. pic.twitter.com/IfZSYOnJTy

— KyivPost (@KyivPost) March 7, 2025





Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Νίκος Ανδρουλάκης: «Λέτε ψέματα για να καλύψετε τα προηγούμενα ψέματα

Next Post

Ισραήλ: Ο στρατός του Ισραήλ αναφέρει πως βομβάρδισε εγκαταστάσεις της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο

Next Post

Ισραήλ: Ο στρατός του Ισραήλ αναφέρει πως βομβάρδισε εγκαταστάσεις της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.