Σάρα Χάρντινγκ: Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών η τραγουδίστρια και ηθοποιός | ενότητες, κόσμος


Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών η Σάρα Χάρντινγκ, πρώην τραγουδίστρια των “Girls Alouud” και ηθοποιός, που τους τελευταίους μήνες έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο.  

Ήταν Αύγουστος του 2020, όταν η Χάρντινγκ διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού. Υποβλήθηκε  μαστεκτομή και χημειοθεραπεία, σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της, όμως τελικά δεν τα κατάφερε με την είδηση να επιβεβαιώνει το μεσημέρι της Κυριακής η μητέρα της στον λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram.

«Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Σήμαινε τα πάντα για τη Σάρα και της έδωσε μεγάλη δύναμη και γαλήνη να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτή την τρομερή ασθένεια – ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται», ανέφερε στην ανάρτησή της η μητέρα της Σάρα Χάρντινγκ. 





Πηγή

www.real.gr

Next Post