• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2026, 23:53
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Στα χνάρια του πατέρα του ο πρίγκιπας Τζορτζ

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
9 Απριλίου 2023
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Έκλεψε τα βλέμματα ο πρίγκιπας Τζορτζ, στην Βρετανία, καθώς πήγε με τον πατέρα του, διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Πρίγκιπα Ουίλιαμ να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του Άστον Βίλα, και το έκανε με πάθος.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά. Η παροιμία επιβεβαιώνεται και στο πώς ζουν τα έντονα συναισθήματα του γηπέδου πατέρας και γιος, ασχέτως αν κατοικοεδρεύουν στα VIP.

 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ως γνωστόν είναι φανατικός οπαδός της Βίλα και είναι προφανές ότι έχει φροντίσει να μην έχει προβλήματα στο σπίτι. Εμφύσησε την αγάπη του για την Άστον Βίλα και στον γιο του και πάνε μαζί στο γήπεδο. Την τελευταία φορά παρακολούθησαν τον αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ, στο Villa Park.

Και όπως φάνηκε ήταν και γουρλήδες, αφού η αγαπημένη τους ομάδα κέρδισε τον αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ με 2-0.


Ο μικρός πρίγκιπας είναι μόλις εννέα ετών, αλλά έδειξε ότι μπορεί να φανατίζεται και να παρακολουθεί τη ροή του αγώνα όχι μόνο με το ίδιο πάθος με τον πατέρα του, αλλά και με τις ίδιες κινήσεις, την ώρα που η Άστον Βίλα έχασε ένα σχεδόν σίγουρο γκολ. Πατέρας και γιος όμως πανηγύρισαν έξαλλα όταν μπήκε το πρώτο γιο του αγώνα.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ κυριεύτηκε από ποδοσφαιρικό πυρετό, παρακολουθώντας τα αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ και μιλώντας με τον πατέρα του. Πατέρας και γιος ήταν ντυμένοι σχεδόν στα ίδια χρώματα. Φορούσαν γαλάζιο πουκάμισο και οι δύο. Του μικρού ήταν ριγέ και το είχε συνδυάσει με μαύρο τζάμπερ και μπλε παντελόνι. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας φόρεσε σκούρο μπλε τζάμπερ με ανοιχτό λαιμό για γαλάζιο πουκάμισο με μπλε παντελόνι.

Αλλά σε μια φωτογραφία του πατέρα και του γιου στην πλευρά του γηπέδου πριν από την έναρξη του αγώνα, ο νεαρός πρίγκιπας φαινόταν να κρατά ένα κασκόλ της Άστον Βίλα.



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Το παραμύθι Μητσοτάκη τελειώνει την 21η Μαΐου

Next Post

H αποκάλυψη για την κοινή εμφάνιση των «Fab 4» μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Next Post

H αποκάλυψη για την κοινή εμφάνιση των «Fab 4» μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.