Τελ Αβίβ: Ζευγάρι εγκατέλειψε το μωρό του στο αεροδρόμιο για να μην χάσει την πτήση | ενότητες, κόσμος


Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, με ένα ζευγάρι να εγκαταλείπει το μωρό του στο γκισέ της αεροπορικής εταιρείας γιατί δεν είχε βγάλει εισιτήριο για αυτό.

Όπως αναφέρει το CNNi, το ζευγάρι, που δεν έχει κατονομαστεί, επρόκειτο να ταξιδέψει την Τρίτη με πτήση της Ryanair από το διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν προς τις Βρυξέλλες μαζί με το βρέφος.

Την ώρα του check-in, διαπιστώθηκε ότι το μωρό δεν είχε εισιτήριο και το ζευγάρι, αντί να βγάλει εισιτήριο, άφησε το παιδί πίσω για να μην χάσει την πτήση.

Εκπρόσωπος της Ryanair μιλώντας για το περιστατικό σημείωσε πως το θέμα παραπέμφθηκε στην αστυνομία.

«Ο πράκτορας του check-in στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν επικοινώνησε με την Ασφάλεια του Αεροδρομίου, η οποία εντόπισε αυτούς τους επιβάτες και πλέοντο θέμα ανέλαβε η τοπική αστυνομία».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Ryanair, «τα βρέφη μπορούν να συμπεριληφθούν σε μια πτήση κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας κράτησης. Όταν κάποιος σχεδιάζει να ταξιδέψει με βρέφος, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μήνυμα στον ιστότοπο που δηλώνει ότι υπάρχει χρέωση 25 ευρώ – ή το ισοδύναμο σε τοπικό νόμισμα – για κάθε πτήση απλής μετάβασης που κάνει το μωρό, ενώ κάθεται στην αγκαλιά ενός ενήλικα. Αν οι γονείς επιθυμούν το μωρό να καθίσει σε ξεχωριστό ειδικό κάθισμα, χρεώνεται η θέση».

Η ισραηλινή αρχή αεροδρομίου επιβεβαίωσε το επεισόδιο στο CNNi αναφέροντας:

«Ένα ζευγάρι και ένα βρέφος με βελγικά διαβατήρια έφτασαν στον τερματικό σταθμό 1 χωρίς να έχει εισιτήριο για το μωρό. Το ζευγάρι έφτασε καθυστερημένο, αφού έκλεισε το check-in για την πτήση. Το ζευγάρι άφησε το βρεφικό κάθισμα με το μωρό και έτρεξε προς τους ελέγχους ασφαλείας στον Τερματικό Σταθμό 1 σε μια προσπάθεια να φτάσει στην πύλη επιβίβασης για την πτήση».

Εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας είπε στο CNNi σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι το θέμα είχε επιλυθεί μέχρι να φτάσει η αστυνομία στο σημείο. «Το μωρό ήταν με τους γονείς του και δεν υπάρχει περαιτέρω έρευνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.





Πηγή

www.real.gr

Next Post