Τζίνα Λολομπριτζίτα: Στα 94 έχει σχέση με 34χρονο, «σου τρώει τα λεφτά», λέει η οικογένειά της – Διαμάχη για την περιουσία | ενότητες, κόσμος


Οικογενειακή διαμάχη ξέσπασε μεταξύ της 94χρονης ντίβας Τζίνα Λολομπριτζίτα και του γιού και του εγγονού της που θεωρούν ότι ο 34χρονος σύντροφός της, της «τρώει» την περιουσία.

Η θρυλική ιταλίδα ντίβα προσέλαβε δικηγόρο για ν’ ανακτήσει τον έλεγχο της περιουσίας της, πρόκειται για τον γνωστό για τις δικαστικές μάχες του κατά της ιταλικής Μαφίας, Αντόνιο Ιγκρόια.

Πιο συγκεκριμένα η 94χρονη «Lollo» διατηρεί εδώ χρόνια μία ιδιαίτερη σχέση με τον 34χρονο Αντρέα Πιατσόλα, τον οποίο πρόσφατα έκανε βοηθό και μάνατζέρ της. Ο τελευταίος έχει μετακομίσει στο σπίτι της, όχι μόνος αλλά μαζί με την σύντροφό του και την κόρη τους.

Από την πλευρά τους, ο μοναχογιός της ηθοποιού, Μίλκο Σκόφιτς και ο εγγονός της, Ντμίτρι, πιστεύουν ότι ο Πιατσόλα ροκανίζει την περιουσία της γιαυτό και τον κατηγορούν για παραπλάνηση ηλικιωμένου με στόχο την κατάχρηση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ζήτησαν από το δικαστήριο την μετάβαση των δικαιωμάτων διαχείρισης της περιουσίας της, ωστόσο οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι η Τζίνα Λολομπριτζίτα είναι ικανή να πάρει ανεξάρτητες αποφάσεις. Στη συνέχεια όμως όταν η υπόθεση έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο, οι δικαστές έκριναν ότι ήταν ανίκανη να διαχειριστεί τα χρήματά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2013 και το 2018, ο Πιατσόλα κατηγορήθηκε για απόπειρα πώλησης έργων τέχνης και άλλων αντικειμένων από το σπίτι της ηθοποιού σε δημοπρασία εν αγνοία της, αξίας περίπου 300.000 ευρώ.

Από την πλευρά της η Τζίνα Λολομπριτζίτα  δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα παραπλάνησης από πλευράς Πιατσόλα κι ότι έχει δικαίωμα να ζήσει αλλά και να πεθάνει «εν ειρήνη».





Πηγή

www.real.gr

Next Post