• Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2026, 19:06
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία
No Result
View All Result
PrevezaPost
No Result
View All Result
ADVERTISEMENT
Home Κόσμος

Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης στον Β΄ γύρο

Από ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
6 Φεβρουαρίου 2023
στα Κόσμος
Share on FacebookShare on Twitter


Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων του α γύρου για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα είναι οι δύο υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας στον δεύτερο γύρο των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου

Με καταμετρημένο το 100% παγκύπρια, οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι λαμβάνουν:

Ν. Χριστοδουλίδης: 32%

Α. Μαυρογιάννης: 29.6%

Α. Νεοφύτου: 26.1%

Έτσι, στον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής θα αναμετρηθούν ο Ν. Χριστοδουλίδης με τον Α. Μαυρογιάννη.

«Η ετυμηγορία του λαού είναι σαφής και τιμά τόσο εμένα όσο και όσους εργάστηκαν για την υποψηφιότητά μου… Σε αυτήν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί δεν περισσεύει κανείς. Η αγάπη για τον τόπο μας καταργεί τις διαχωριστικές γραμμές και μας ενώνει. Η πίστη στη λύση του Κυπριακού στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας μας κάνει μια γροθιά και μας κινητοποιεί», δήλωσε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

«Το αποτέλεσμα είναι απολύτως σεβαστό. Έχω ήδη συγχαρεί τους ανθυποψηφίους μου για την επιτυχία τους. Δώσαμε έναν αγώνα σε αντίξοες πολιτικά συνθήκες. Πήραμε περισσότερες ψήφους από ό,τι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές», δήλωσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, υπογραμμίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ «λειτουργεί θεσμικά» και ότι «θα παραμείνει ενωμένος και δυνατός, πρωταγωνιστής στη βουλή και στην κοινωνία».

 



Πηγή

www.enikos.gr

Previous Post

Οι δυτικές χώρες «θα πληρώσουν» για το κλείσιμο των προξενείων τους

Next Post

Ειδικό Δικαστήριο – Παπαγγελόπουλος: Επέλεξα να είμαι απέναντι στα σκάνδαλα

Next Post

Ειδικό Δικαστήριο - Παπαγγελόπουλος: Επέλεξα να είμαι απέναντι στα σκάνδαλα

PrevezaPost

PrevezaPost

  • Arkè Media Group
  • Radio Preveza 93
  • Arkè Advertising
  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Επικοινωνία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Πολιτική
  • Τοπικά
  • Περιφερειακά
  • Υγεία

© 2022 Prevezapost Inspired by Arkè Adv Partner of Arkè Media

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.